Home Nieuws Gadgets & Electronica Huawei breidt audio-collectie uit met de HUAWEI FreeBuds 4i

Huawei breidt audio-collectie uit met de HUAWEI FreeBuds 4i

0
Huawei breidt audio-collectie uit met de HUAWEI FreeBuds 4i

Huawei Consumer Business Group (CBG) kondigt vandaag geheel nieuwe draadloze oortjes aan, de HUAWEI FreeBuds 4i. De HUAWEI FreeBuds 4i zijn voorzien van de kenmerkende functies uit de HUAWEI FreeBuds-serie, waaronder actieve ruisonderdrukking (ANC), een uitzonderlijke batterijduur, een strak ontwerp en kristalhelder geluid. De oortjes staan hiermee garant voor een ongekende audio-ervaring voor de actieve en energieke gebruiker.

Hoor wat jíj wilt
De HUAWEI FreeBuds 4i detecteren omgevingsgeluid via ingebouwde microfoons en genereren een omgekeerde geluidsgolf om het omgevingsgeluid te minimaliseren. De ruisonderdrukking is speciaal gericht op lawaaierige scenario’s zoals een druk winkelcentrum, luid openbaar vervoer, een treinstation, het kantoor of de menselijke stem, waardoor gebruikers zich op een comfortabele manier volledig kunnen focussen op hun muziek, podcast of telefoongesprek. Met een simpele aanraking, schakelen de HUAWEI FreeBuds 4i automatisch tussen actieve ruisonderdrukking en de Awareness-modus. Dankzij deze  Awareness-modus, kunnen gebruikers hun omgeving horen zonder de oordopjes uit te hoeven doen.

Om het omgevingsgeluid tijdens gesprekken te verminderen, worden in de HUAWEI FreeBuds 4i drie technologieën gecombineerd om de gesprekskwaliteit te verbeteren. De exclusieve beamforming-technologie stelt de microfoons in staat om de stem van de gebruiker nauwkeurig op te pikken, het dual-mic-systeem wordt geleverd met een schachtontwerp om windgeluid van de buitenlucht effectief te verminderen en de AI-ruisonderdrukkingstechnologie filtert extra ruis uit.

De hele dag door muziek
Batterijduur is een belangrijke overweging voor consumenten. De HUAWEI FreeBuds 4i zijn voorzien van een grote batterij met hoge energiedichtheid, wat zorgt voor een langere batterijduur in een kleiner formaat.

Zonder ingeschakelde ANC kunnen de HUAWEI FreeBuds 4i hierdoor maar liefst 10 uur continu muziek afspelen of 6,5 uur bellen. Samen met de case zijn de FreeBuds 4i goed voor 22 uur muziek afspelen of 14 uur bellen. Als ANC is ingeschakeld, kunnen de HUAWEI Freebuds 4i 7,5 uur continu muziek afspelen of 5,5 uur bellen. Bovendien biedt de toonaangevende snellaadtechnologie van Huawei maar liefst 4 uur audioplezier bij een lading van slechts 10 minuten, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het batterijniveau als ze haast hebben.

Klein formaat, moderne look
Het ovale en compacte ontwerp van de HUAWEI FreeBuds 4i is geïnspireerd op het wereldberoemde zwarte zandstrand van IJsland. Naast de klassieke Ceramic White en Carbon Crystal Black is er een verfrissend Honey Red exclusief verkrijgbaar in de HUAWEI Store.

De oplaadcase van de HUAWEI FreeBuds 4i is speciaal ontworpen om perfect in de hand te passen. De HUAWEI FreeBuds 4i zijn duizenden rondes van comforttests ondergaan om tot het uiteindelijke design te komen dat naadloos aansluit op de gehoorgang, waardoor het draagcomfort op lange termijn aanzienlijk is verbeterd.

Gebalanceerde audio-output voor popmuziek
De HUAWEI FreeBuds 4i beschikken over 10mm dynamische drivers voor krachtige basprestaties. De draadloze oortjes bevatten ook het polymeercomposietmembraan “PEEK+PU”, dat flexibel en krachtig is, waardoor details in de muziek beter hoorbaar zijn. Tegelijkertijd zorgt de uitstekende windgeluid reductiestructuur voor de consistentie van de geluidseffecten om het luisteren zo comfortabel mogelijk te maken.

De HUAWEI FreeBuds 4i zijn ontworpen om de behoeften van gebruikers, en dan met name liefhebbers van popmuziek, tegemoet te komen. Het professionele tuning team combineerde verschillende instrumenten, ritmes en vocale stijlen om de audiokwaliteit aan te passen aan de frequentie van popmuziek. Hierdoor beschikken de draadloze oortjes over een uitgebalanceerde audio-uitvoer die geschikt is voor de dagelijkse behoeften van de meeste gebruikers. Samen met de actieve ruisonderdrukking stellen de HUAWEI FreeBuds 4i gebruikers in staat om te genieten van kristalhelder geluid, zelfs in de meest lawaaierige omgeving.

Simpele bediening met touch control
Naast een verbluffende audiokwaliteit bieden de HUAWEI FreeBuds 4i ook een uitstekende interactie-ervaring. Gebruikers kunnen het afspelen van muziek, spraakoproepen en ruis activeren met een simpele aanraking van de oortjes. Wanneer de HUAWEI FreeBuds 4i worden gebruikt met Huawei-smartphones met EMUI 10.0 of hoger, wordt het snelkoppelen ondersteund met een pop-upmelding die verschijnt wanneer de oplaadcase wordt geopend. Bij het koppelen wordt de batterij-informatie van de oordopjes en de oplaadcase duidelijk weergegeven.

De HUAWEI Freebuds 4i zijn vanaf 26 maart beschikbaar in Nederland voor 79,99 euro in onder andere de

HUAWEI Store.

Bron © Huawei