Home Games Team Sonic Racing™ verkrijgbaar op Amazon Luna

Team Sonic Racing™ verkrijgbaar op Amazon Luna

Sonic-fans kunnen vanaf vandaag de succesvolle SEGA-game Team Sonic Racing™ uit 2019 spelen op Amazon’s cloud gaming service Amazon Luna. De racegame wordt toegevoegd aan de indrukwekkende Amazon Luna-line up waar ook de populaire SEGA-platformer Sonic Mania Plus onderdeel van is.

Team Sonic Racing™ is gemaakt door de award winnende studio Sumo Digital. De game is het beste te omschrijven als de ultieme arcade ervaring met de focus op supersnelle wedstrijden waar bekende karakters en omgevingen uit het Sonic-universum gebruikt worden. Als je samen gaat racen kan je samen winnen door gebruik te maken van de dynamische team mogelijkheden en vele voertuig aanpassingen. 

De gameplay is een ervaring gevuld met adrenaline en dat bekende nostalgische racegevoel. Op Amazon Luna stream je de supersnelle races van Team Sonic Racing™ probleemloos. De service is ontwikkeld met de liefde voor de game en de gamer in het achterhoofd. Met Amazon Luna is het mogelijk om streams in een hoge kwaliteit van meeslepende games te spelen wanneer je maar wilt. Dit kan op FIRE TV, PC, Mac, webbrowsers, iOS-telefoons, tablets en Android-apparaten. Het streamen wordt mogelijk gemaakt door de game servers van Amazon, ‘powered’ door AWS.  Om games op de dienst op de beste manier met ‘low-latency’ te spelen, kunnen gamers de native Amazon Luna controller gebruiken. Hiermee wordt de gebruiker direct met de Luna-servers verbonden.

Bron en foto © Sega