Home Nieuws Gadgets & Electronica Hama MagLine voor Apple MagSafe

Hama MagLine voor Apple MagSafe

© Hama

Bij de lancering van de iPhone 12 introduceerde Apple de MagSafe-technologie. Hier zorgen, in de smartphone geïntegreerde, cirkelvormige uitlijnmagneten, voor een ideale positionering van de iPhone. 

Hama biedt nu een reeks compatibele accessoires aan die perfect aansluiten bij de behoeften van Apple-gebruikers: ontdek onze MagLine met MagCharge opladers, MagLock houders en MagCase covers & booklets.

De MagCharge opladers hebben een geïntegreerde magnetische ring die geoptimaliseerd is voor zowel Apple MagSafe als Hama MagLine producten. De opladers lijnen de iPhone automatisch en nauwkeurig uit terwijl de best mogelijke oplaadprestaties worden gegarandeerd dankzij de Turbo Fast Charge-technologie.

Daarnaast zijn onze MagLock houders niet alleen perfect voor navigatie, maar houden ze de iPhone veilig op zijn plaats dankzij de verstelbare kantelhoek en de magnetische ring die zorgt voor een perfecte uitlijning. Het ontwerp past ook mooi in elke auto: bevestig hem, afhankelijk van het model, gewoon aan het luchtrooster of op de voorruit, plaats de iPhone op de MagLock en de magnetische ring doet de rest.
  

Tot slot bieden onze MagCase covers en booklets niet alleen bescherming aan de iPhone, maar de magnetische ring zorgt ook voor een perfecte positionering van de iPhone tijdens het draadloos opladen of het docken op een houder. Alle MagCase covers kunnen naadloos gebruikt worden in combinatie met alle andere Hama MagLine producten.  De Hama MagLine producten zijn compatibel met alle modellen van de Apple iPhone 12 en 13 en de daarbij horende Apple MagSafe accessoires.

Hama MagLine accessoires Aangeraden verkoopprijs: € 24,99 – € 44,

https://nl.hama.com/top-topics/magline

Bron en foto © Hama

Vorig artikelDit zijn de vijf belangrijkste technologische trends voor 2022
Volgend artikelNieuwe releasedatum natuurfilm WOLF bekend gemaakt
Ik ben de eigenaar van Planetzone