Home Nieuws Gadgets & Electronica Ga voor een bioscoopervaring in je eigen woonkamer met de nieuwste JBL...

Ga voor een bioscoopervaring in je eigen woonkamer met de nieuwste JBL Bar 9.1

Meet de JBL Bar 9.1. De draadloze soundbar met twee afneembare luidsprekers voor een ultieme 3D-surround sound beleving waarbij het geluid letterlijk van alle kanten komt. Met de JBL Bar 9.1 geniet je van een eenvoudige installatie, struikel je niet meer over rondslingerende kabels en past het toffe design ook nog eens naadloos in alle unieke woonkamers van nu. 


Geniet van 3D-geluid om je heen. De flexibele JBL Bar 9.1 schakelt in enkele seconden over naar de Dolby Atmos-modus. Deze geavanceerde technologie vuurt het geluid letterlijk naar nieuwe hoogten door gebruik te maken van reflecties in de ruimte die geluid vanuit alle hoeken weerkaatsen. Zo komt je lievelingsfilm pas echt tot leven – en met je favo stoel of bank heb je nu echt de allerbeste zitplaatsen.


Het strakke lage profiel ontwerp van de soundbar zorgt voor een perfecte pasvorm onder elke televisie en matcht met zijn hoogwaardige bovenpaneel en metalen behuizing ook nog eens naadloos in elke woonruimte. De Bar 9.1 beschikt ook over ingebouwde Chromecast en Airplay 2, waarmee gebruikers hun favoriete muziek direct naar de soundbar streamen terwijl ze wachten op de popcorn. 


Om het Bar 9.1-systeem compleet te maken, levert de 10-inch subwoofer met ingebouwde versterker een diepe, pulserende bas. Voel de kracht van de explosies bij je favoriete series of sluit je ogen om muziek vanuit alle hoeken van de kamer te ervaren. 
Bioscoop gevoel in eigen huis – de JBL Bar 9.1 is nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl voor €999,-.

Bron © JBL