Home Nieuws Gadgets & Electronica Draadloze Aonic 50 Noise Cancelling koptelfoon in een nieuwe kleur

Draadloze Aonic 50 Noise Cancelling koptelfoon in een nieuwe kleur

Met de feestdagen in aantocht zou een fantastisch klinkende noise cancelling koptelefoon bovenaan iedereens lijstje moeten staan. Deze noice cancelling koptelefoons helpen luisteraars om het beste van elk moment te maken, of ze nu achtergrondgeluid wegfilteren tijdens het thuiswerken of tophits laten horen op de achterbank van de gezinsauto. Uitbreiding van de gebruikerskeuzes en samenvoegen van stijl + functie. Shure onthult een nieuwe witte/getinte kleuroptie van de prijswinnende draadloze AONIC 50 noise cancelling koptelefoon. Deze is ook beschikbaar in zwart en bruin. Alle drie de kleuren zijn tot en met 30 november verkrijgbaar voor de speciale actieprijs van 319 €, een korting van meer dan 30 procent! 

Musici en stijliconen van over de hele wereld vertrouwen al tientallen jaren zowel op het podium als in het dagelijks leven op Shure, we noemen bijvoorbeeld Adam Levine, J Balvin, en Jennifer Lopez. Ze vertrouwen net als Elvis, The Beatles, Jimi Hendrix, Aretha Franklin, en vele anderen in de studio en bij optredens wereldwijd op Shure microfoons en accessoires. 

“Shure kent een indrukwekkende geschiedenis bij het maken van koptelefoons voor de professionele geluidsindustrie, mensen die ze voor hun werk de hele dag dragen, dus het maken van comfortabele, kwalitatief hoogwaardige koptelefoons voor iedereen zit in het DNA van Shure,” aldus Eduardo Valdes, Senior Director, Global Marketing, Musician and Consumer Audio bij Shure. “En nu kunnen muziekliefhebbers waar ze ook zijn, altijd dezelfde audiokwaliteit ervaren met de Shure draadloze AONIC 50 noise cancelling koptelefoons. De extra kleurkeuzes passen bij de stijl en esthetische smaak van de klant, wat hun voorkeur ook is.”

Als het om koptelefoons gaat, verwachten klanten dat de audio van hoge kwaliteit is, en een juiste weergave geeft van de artiest waar ze naar luisteren. Maar tegenwoordig kan een koptelefoon ook een uiting zijn van je persoonlijkheid en stijl. De toevoeging van de fantastische witte kleur maakt het esthetische aanbod van de AONIC 50 compleet en biedt luisteraars nog meer manieren om zich te onderscheiden.

Gemaakt om studiokwaliteit audio te bieden voor werk en vrije tijd

De draadloze AONIC 50 noise cancelling koptelefoon, ontworpen op basis van decennialange podium- en studio-ervaring, levert een luisterervaring van topkwaliteit met eersteklas comfort en duurzaamheid. De eerste draadloze koptelefoon van Shure, de AONIC 50, is voorzien van instelbare noise cancellation om in één beweging storende invloeden te blokkeren, voor een volkomen overrompelende luisterervaring. Luisteraars die contact willen maken met de wereld om hen heen, kunnen de omgevingsmodus aanzetten om geluiden uit hun directe omgeving te horen.

Met een accuduur van 20 uur op één lading kun je hem een week lang gebruiken zonder dat je hem weer hoeft op te laden. Met de drukknoppen kun je in één beweging snel telefoongesprekken aannemen, het volume instellen of je muziek onderbreken. AONIC 50 Wireless koptelefoons bieden draadloze Bluetooth® 5 techniek voor meer stabiliteit en een bereik van maximaal 10 meter. De AONIC 50 heeft een eersteklas koptelefoonversterker en ondersteunt populaire audio codecs, waaronder Qualcomm® aptX™, aptX™ HD, aptX™ Low Latency audio, Sony LDAC, AAC, en SBC.

Als Bluetooth niet mogelijk is, dan kan de draadloze AONIC 50 koptelefoon met een 3,5 mm analoge audio-invoer worden aangesloten om te zorgen voor een ononderbroken verbinding met elk willekeurig apparaat.

De Shure AONIC 50 koptelefoons zijn een perfecte combinatie van geavanceerde technologie en beproefd design. De slanke, moderne AONIC 50 is ontworpen voor hoog draagcomfort en is prachtig vormgegeven met elegante stiksels op de verstelbare hoofdband zodat deze van oor tot oor precies past om ervoor te zorgen dat gebruikers altijd de beste luisterervaring hebben.  De oorkussens en de onderkant van de hoofdband zijn bekleed met memory foam voor uitstekend draagcomfort tijdens lange gesprekken vanuit huis of onderweg.

Instelbare luisterervaring met de ShurePlus™ PLAY App

Als ze zijn verbonden met de gratis ShurePlus™ PLAY App kunnen luisteraars de levels van noise cancellation en omgevingsmodus naar hun eigen wens aanpassen. Daarbij is de PLAY app, verkrijgbaar voor iOS en Android, een volledig uitgeruste muziekspeler met EQ die standaard en hi-res muziekbestanden kan afspelen.

Naast de bedieningsfuncties laat de PLAY app gebruikers ook geluiden en stemcommando’s voor belangrijke meldingen instellen, zoals aan/uit, bevestiging van verbinding, en lage accu. De app kan ook worden gebruikt om firmware voor de AONIC 50 koptelefoons te upgraden.  De kortlopende actieprijzen gelden vanaf nu tot en met 30 november op alle draadloze AONIC 50 koptelefoons (zwart, bruin, wit). Deze aanbieding is geldig op het moment van aankoop op www.shure.com  en bij alle deelnemende erkende dealers. Ga naar www.shure.com/AONIC50 voor meer informatie over AONIC 50.

Vorig artikelExclusieve clip Wat Beren Leren: De film bij Cartoon Network
Volgend artikelMemphis Depay maakt debuut-EP ‘Heavy Stepper’
Ik ben de eigenaar van Planetzone