Home Nieuws Gadgets & Electronica ASUS onthult nieuwste lijn van lifestyle-, business- en gaming-innovaties op CES 2020

ASUS onthult nieuwste lijn van lifestyle-, business- en gaming-innovaties op CES 2020

ASUS heeft vandaag een uitgebreide nieuwe lijn van lifestyle-, business- en gaming-innovaties onthuld op de CES 2020 in Las Vegas. Nieuwe producten omvatten notebooks, moederborden, desktops, schermen, routers en apparaten voor AIoT-applicaties, ontworpen om uitzonderlijke productiviteit en gamebeleving te leveren. Bij alles staat de missie van ASUS voorop: Het creëren van een alomtegenwoordige, intelligente, oprechte en aangename ‘smart life’ voor iedereen.

De nieuwste notebooks bestaan onder andere uit de Chromebook Flip C436, de VivoBook S-series (S333/S433/S533) en de ExpertBook B9450. De ultradunne Chromebook Flip C436 levert snelle prestaties en connectiviteit met een processor tot tiende generatie Intel Core i7-processor, maximaal 16GB RAM, een snelle NVMe SSD en de volgende generatie connectiviteit met WiFi 6. De VivoBook S is uitermate geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een notebook met zowel persoonlijkheid als prestaties. De series hebben hebben een nieuwe behuizing gekregen in gewaagde nieuwe kleuren met vormfactors van 13-, 14- en 15-inch.

ExpertBook B9450 is ‘s werelds lichtste 14-inch zakelijke notebook met een batterij die lang meegaat en een dynamische tiende generatie Intel® Core™-processor heeft voor versnelde productiviteit. Ideaal voor professionals die veel onderweg zijn, maar wel optimaal moeten presteren.

Andere producten die ASUS heeft laten zien op de CES 2020 zijn onder andere de ProArt StudioBook notebooks en de ProArt Station mini PC’s en de TUF Gaming A15 en A17 gaming laptops. Deze producten en andere innovaties zijn te bewonderen voor bezoekers van de CES 2020 van 6 tot en met 9 januari in de ASUS Media Showroom in het Planet Hollywood Las Vegas Resort & Casino.

Vorig artikelNominaties Top 40 Awards bekend
Volgend artikelFamke Louise duikt in nieuwe Videoland-documentaire Bont Girl in Chinese bontindustrie
Ik ben de eigenaar van Planetzone