Home Nieuws Gadgets & Electronica ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm vandaag uit in Nederland

ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm vandaag uit in Nederland

Gestroomlijnde software, betere hardware en een compleet vernieuwde ScreenPad™ Plus: de ZenBook Duo 14 (UX482) heeft alles in huis om de creatieve professional op zijn wenken te bedienen.

ASUS heeft vandaag de vernieuwde versie van zijn ZenBook Duo 14 (UX482) uitgebracht in Nederland. Het model kent vele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een splinternieuw kantelsysteem voor de ScreenPad Plus voor onder andere verbeterde koeling, nieuwe software en een nieuwste generatie processor om de zwaarste taken uit te kunnen voeren. 

De ZenBook Duo 14 (UX482) is krachtiger van binnen
De ZenBook Duo is nu voorzien van een 11e generatie Intel Core-processor: een Intel Core i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M, tot 4.7GH) en door de combinatie met Intel Iris Xe graphics levert de ZenBook Duo gegarandeerd waanzinnige prestaties en ook is hij Intel-Evo geferifieerd. Er is een model verkrijgbaar dat over 16GB LPDDR4X werkgeheugen beschikt, en voor de extra veeleisende gebruiker is er tevens een variant met maar liefst 32GB LPDDR4X werkgeheugen op de markt. ASUS heeft goed geluisterd naar de wensen van creatieve professionals en zo is er een speciale prestatiemodus ingebouwd om het maximale uit de hardware en de software te halen. 

Boost productiviteit in je favoriete creatieve apps 
Over software gesproken: De bijbehorende ScreenXpert 2 software is niet alleen gestroomlijnd en voegt ingebouwde apps toe om productiviteit te boosten, maar komt ook met de nieuwe Control Panel-tool. Dit is een volledig aanpasbare app die uitstekend samenwerkt met Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere en After Effects om de gebruiker nog meer controle te geven over zijn favoriete werkwijzen. In de toekomst worden er meer compatibele apps toegevoegd. 

De vernieuwde ScreenPad Plus biedt vele voordelen
De ZenBook Duo 14 (UX482) beschikt nu bovendien over een automatisch kantelmechanisme voor de ScreenPad Plus, het secundaire beeldscherm dat zich boven het toetsenbord bevindt en onder het primaire beeldscherm. Doordat deze meebeweegt met het openen van de laptop ontstaat er extra ruimte voor airflow om verbeterde koeling te garanderen. Ook bevordert deze kanteling de leesbaarheid van het scherm en is er een vrijwel naadloze overgang met het primaire beeldscherm te zien. Tot slot kenmerkt deze ScreenPad Plus zich door maar liefst 4096 drukniveaus om optimaal samen te werken met een stylus. 

Prijs en beschikbaarheid
De ZenBook Duo 14 (UX482) is nu verkrijgbaar in Nederland vanaf € 1.799. Het model is onder andere verkrijgbaar bij Alternate, Bol.com, BCC en Coolblue. Hieronder zijn de beschikbare configuraties en bijbehorende adviesprijzen te vinden. 

NaamModelKleurBeeldschermCPUGPUWerkgeheugenSSDAdviesprijs
ZenBook Duo 14 (UX482)UX482EA-HY106TCelestial Blue14.0 inch FHD anti-glare touchIntel Core i7-1165G7Intel® Iris Xe Graphics16GB1TB PCIE G3 SSD€ 1.799
ZenBook Duo 14 (UX482)UX482EA-HY115TCelestial Blue14.0 inch FHD anti-glare touchIntel Core i7-1165G7Intel® Iris Xe Graphics32GB1TB PCIE G3 SSD€ 1.999

Bron © ASUS

Vorig artikelNieuwe FRITZ!OS 7.25: gratis update met focus op thuiswerken en gebruiksgemak
Volgend artikel#1 trending podcast komt met seizoen 2