Home Nieuws Film nieuws The Man Who Died te zien op myLum

[Video] The Man Who Died te zien op myLum

© Lumière

myLum presenteert de best bekeken serie op de Finse streamingdienst Elisa-Viaplay ‘The Man Who Died’. Deze zwarte komedieserie doet denken aan Fargo, en is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Antti Toumainen. Hoofdpersoon Jaakko ontdekt dat hij langzaamaan vergiftigd wordt. Tijdens zijn zoektocht naar zijn bijna-moordenaar, hebben de mensen om hem heen de gewoonte om te sterven, of te verdwijnen. Terwijl de klok verder tikt, voelt Jaakko zich vreemd genoeg glorieus levend, terwijl hij geconfronteerd wordt met de ultieme vragen over liefde, leven, verraad, dood, en paddenstoelen. Deze must-see serie is vanaf 10 november te zien op myLum en vanaf 21 november verkrijgbaar op DVD.

Jaakko Kaunisma, dé paddenstoelenprins uit Hamina met klanten tot in Japan, krijgt op zijn 37ste heel verontrustend nieuws van de dokter: hij is stervende. De oorzaak? Langdurige blootstelling aan vergif. Vastbesloten zijn toekomstige moordenaar te ontmaskeren, begint Jaakko aan een spannend avontuur boordevol rare snuiters, bizarre taferelen en de meest onverwachte plotwendingen.

The Man Who Died is geschreven door Brendan Foley, en gebaseerd op bestsellerboek van Antti Toumainen. De hoofdrollen worden vertolkt door Jussie Vatanen (Lapland Oddysey, Fallen Leaves), Saara Kotkaniemi (The Mine, Last Cowboy Standing) en Sara Soulié (Tove, The Guardian Angel).

Release: Vanaf 10 november op streamingplatform myLum, vanaf 21 november op DVD.
Speelduur:  6 x 45 min
Taal: Fins met Nederlandse ondertiteling
Kijkwijzer: 12 jaar, Geweld, Angst, Grof taalgebruik en Seks

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone.

De myLum app kan je downloaden in de App Store of Google Play store, en zo kun je streamen via Chromecast of Airplay naar je TV.

www.mylum.tv

Bron en foto © Lumière