Home Nieuws Film nieuws Komedieserie Agent vanaf 24 november te zien op myLum

Komedieserie Agent vanaf 24 november te zien op myLum

© Lumière

In Agent maken we kennis met Joe (Esben Smed), een 35-jarige manager die er alles aan doet om zijn hoofd boven water te houden. Als ambitieuze artiestenmanager in de Deense entertainmentindustrie gaan helaas zijn daden en dromen niet altijd hand in hand. De serie met een ware Scandinavische sterrencast is een opeenstapeling van bijzondere, grappige en tenenkrommende situaties afgewisseld met kwetsbare en ontroerende momenten die uit het leven lijken gegrepen.
 
Samenvatting
De ambities van de Deense artiestenmanager Joe reiken tot ver buiten de Deense grenzen. In zijn poging om deze ambities en die van zijn artiesten waar te maken, probeert hij hemel en aarde te bewegen. Helaas vaak zonder succes. Naast zijn zakelijke uitdagingen probeert hij voortdurend te voorkomen dat zijn persoonlijke problemen niet opstapelen. Midden in de dagelijkse chaos die Joe’s leven bepaalt, verlangt ook zijn tienjarige dochter naar zijn aandacht. Zijn poging om de balans te vinden tussen werk, privé en zijn veeleisende artiesten brengen hem in onmogelijke en grappige situaties. Agent is het verhaal van een man het hart op de juiste plek, maar met de verkeerde prioriteiten.

Agent is geregisseerd door Nikolaj Lie Kaas en bevat een sterke cast met onder andere Esben Smid (Follow the Money, Lykke-Per), Sidse Babett Knudsen (Borgen, Westworld), Dar Salim (Below the Surface, Game of Thrones), Ulrich Thomsen (The Marco Effect, Trom), Lars Ranthe (Drunk). Agent werd geselecteerd voor het Berlin International Film Festival 2023.

Releasedatum: 24 november op myLum en 21 november op DVD
Genre: Dramedy
Speelduur: 8x 45 minuten
Taal: Deens
Kijkwijzer: 6+ jaar, geweld, angst en grof taalgebruik

Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone.

De myLum app kan je downloaden in de App Store of Google Play store, en zo kun je streamen via Chromecast of Airplay naar je TV.

www.mylum.tv

Bron en foto © Lumière

Vorig artikel[Video] The Man Who Died te zien op myLum
Volgend artikelTrust introduceert de nieuwe Avana en Lisboa tassenlijn