Home Nieuws Film nieuws The Lord of the Rings: The Rings of Power op San...

[Video] The Lord of the Rings: The Rings of Power op San Diego Comic-Con

© Prime Video

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt het publiek van San Diego Comic-Con in extase met een groot panel in Hall-H, een nieuwe exclusieve trailer en nog veel meer sensationele verrassingsmomenten.

© Prime Video

Het door Stephen Colbert geleide panel bestond uit 21 leden van de gehele cast, Showrunners J.D. Payne & Patrick McKay, en uitvoerend producent Lindsey Weber, waardoor het een van de grootste single-serie panels in de geschiedenis van SDCC was.Naast een exclusieve San Diego Comic-Con trailer, werden sneak peeks van verschillende scènes uit de serie onthuld, en in een Hall H-first, werden fans getrakteerd op een live orkest en koor optreden, onder leiding van de legendarische Emmy ® award-winnende componist Bear McCreary.

San Diego transformeerde vandaag in Midden-aarde, toen Prime Video haar langverwachte en legendarische komende serie, The Lord of the Rings, presenteerde: The Rings of Power, voor een enthousiast Hall H publiek op San Diego Comic-Con. De makers en de cast van de serie verzamelden zich op het prestigieuze Hall H podium, en brachten 6.500 fans in vervoering die de hal van het conventiecentrum hadden gevuld nadat ze ’s nachts in de straten van San Diego hadden gekampeerd in de hoop getuige te kunnen zijn van dit historisch evenement. Hun inspanningen om deel uit te maken van het Comic-Con debuut van de serie werden beloond met de onthulling van een exclusieve trailer, en een sneak peek van verschillende scènes uit de serie, evenals vele andere only-in-Hall-H verrassingen!

Als verrassing werd The Late Show presentator – en Tolkien superfan – Stephen Colbert onthuld als moderator van het panel. Hij werd vergezeld door serie Showrunners J.D. Payne & Patrick McKay, Executive Producer Lindsey Weber, en 21 leden van de gehele cast voor een panel dat een van de grootste was voor een individuele serie in de geschiedenis van San Diego Comic-Con.

© Prime Video

  • Tijdens het indrukwekkende 90 minuten durende evenement spraken de cast en makers voor het eerst persoonlijk met fans over hun liefde voor J.R.R. Tolkiens ongelooflijke legenden en het dankbare proces om de legendarische Tweede Eeuw van de geliefde auteur tot leven te brengen – van de nieuwe en legendarische personages uit de serie tot de ongelooflijke werelden van Midden-aarde, waaronder het eiland Númenor, dat nog nooit eerder op het scherm te zien is geweest.
  • In Hal H werden  een groot aantal exclusieve sneak peeks en verrassingen gedeeld met de fans, waaronder de première van een gloednieuwe San Diego Comic-Con trailer, die werd ingeleid door Showrunners Payne & McKay. De spannende trailer richt zich op de lang gevreesde wederopstanding van het kwaad in Midden-aarde en geeft een eerste blik op enkele van de bloedstollende personages waartegen de helden van de serie het zullen opnemen.
  • In een bijzonder Hall H-first moment, betrad de met een Emmy® award bekroonde componist Bear McCreary, die de afleveringen van de serie heeft gemaakt, het podium met een 25-koppig orkest en 16-koppig koor om het publiek te trakteren op een exclusieve live uitvoering van hoogtepunten uit de nog nooit eerder gehoorde soundtrack van de serie.
  • Extra hoogtepunten van het panel zijn:
    • De exclusieve onthulling van vijf scènes uit de serie. 
    • Meer dan 22 speciale images
  • De aanwezige castleden waren: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, en Sara Zwangobani.

© Prime Video

Het langverwachte The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat op vrijdag 2 september wereldwijd exclusief op Prime Video in premiere met wekelijks nieuwe afleveringen.

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde in beeld. Dit legendarische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen uit J.R.R. Tolkiens boeken The Hobbit en The Lord of the Rings af en neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gevormd, koninkrijken tot glorie rezen en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, de hele wereld in duisternis dreigde te hullen.

© Prime Videoi

De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, naar de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, naar het adembenemende eilandenrijk Númenor, naar de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft. De serie wordt geleid door showrunners en executive producers J.D. Payne & Patrick McKay. Zij worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond, en Sharon Tal Yguado, en producenten Ron Ames en Christopher Newman. Wayne Che Yip is mede-uitvoerende producent en regisseert, samen met Bayona en Charlotte Brändström.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelDocumentaire Grutto! behaalt Kristallen Film Award
Volgend artikelNieuwe trailer Don’t Worry Darling gelanceerd