Home Nieuws Film nieuws House of the Dragon-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con

[Video] House of the Dragon-acteur Matt Smith komt naar Heroes Comic Con

© Streamz België

Fans van ‘House of the Dragon’, ‘The Crown’ en ‘Doctor Who’ kunnen de bekende Britse acteur op zondag 25 september ontmoeten in Brussels Expo op Heroes Comic Con. Zijn meest recente verschijning valt op te tekenen in de ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’, waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt.

‘House of the Dragon’ vertelt het verhaal van House Targaryen en draait om de ‘Dans van de Draken’, een brute burgeroorlog die Westeros dreigt te verscheuren. ‘House of the Dragon’ is gebaseerd op ‘Fire & Blood’ van George R.R. Martin, en speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit het Emmy-winnende ‘Game of Thrones’.

Naast acteurs staan er bij Heroes Comic Con ook heel wat wereldberoemde comic-artiesten en verrassende activiteiten op de affiche voor het weekend van 24 en 25 september. Voor meer info, check heroescomiccon.be/nl. Matt Smith zal te gast zijn op Heroes Comic Con, op zondag 25 september, 2022, in Brussels Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en grote vraag-en-antwoordshows. Tickets & info: heroescomiccon.be/nl.exclusief

Bron en foto © Streamz België

Vorig artikelVier de romantiek tijdens het Weekend van de Romantische Muziek
Volgend artikelGefictionaliseerde Céline Dion-biopic is controversiële cultklassieker