Home Nieuws Film nieuws Cast Bon Bini Holland 3 compleet

[Video] Cast Bon Bini Holland 3 compleet

© WW Entertainmemt

Tineke Schouten, wart kamps, Loes Schnepper, Robin Holzken, Tony Junior en Summer de Snoo maken cast compleet van Bon Bini Holland 3

© WW Entertainment

Naast de vaste acteurs Jandino Asporaat,  Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen en de gastrollen van Tygo Gernandt, Roué Verveer, Najib Amhali, Lamara Strijdhaftig en Rico Verhoeven voegen ook gastacteurs Tineke Schouten, Wart Kamps, Loes Schnepper, Robin Holzken, Tony Junior en Summer de Snoo zich toe aan de cast van de nieuwe komische speelfilm BON BINI HOLLAND 3.

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen? 

© WW Entertainment

De makers

BON BINI HOLLAND 3 werd opgenomen in New York, Curaçao, Duitsland en Nederland. BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja en de film wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. WW Entertainment verzorgt de distributie van de film. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

BON BINI HOLLAND 3 is voor iedereen en draait vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen

Bron en foto © WW Entertainment

Vorig artikelNieuw op de Nederlandse markt: Santa Ana Gin
Volgend artikel[Review] Afdruk op aluminium van BesteCanvas – een ijzersterke keuze