Home Nieuws Film nieuws The Way Back is vanaf 28 april beschikbaar via VOD en EST

The Way Back is vanaf 28 april beschikbaar via VOD en EST

In The Way Back kruipt Ben Affleck in de huid van Jack Cunningham, een aan lager wal geraakte arbeider met een verleden als basketbalster op de middelbare school. Hij krijgt een unieke kans om zijn leven te beteren als hij de job van basketbalcoach op z’n oude school aangeboden krijgt. 

The Way Back is een aangrijpend portret over persoonlijke tragedie, verslaving en de strijd om die te boven te komen. Naast Affleck maken onder andere Al Madrigal (‘The Daily Show’) en Janina Gavankar (‘True Blood’) hun opwachting in de film. Regisseur is Gavin O’Connor, bekend van onder andere ‘The Accountant‘ en ‘Warrior’.

The Way Back is vanaf 28 april beschikbaar op EST via iTunes en VOD bij Telenet en Proximus.
 

SYNOPSIS Jack Cunningham is een getroebleerde man die door persoonlijke tegenslagen in een vicieuze cirkel van verslaving en wanhoop terecht is gekomen. Wanneer hij door zijn oude school gevraagd wordt om coach te worden van het basketbalteam, waar hij jaren geleden de ster van was, krijgt hij een kans om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en de strijd met zijn demonen aan te gaan. 

Bron: Warner Bros