Home Nieuws Film nieuws The Simpsons Assemble! Disney+ kondigt nieuwe short “The Good, The Bart, and...

The Simpsons Assemble! Disney+ kondigt nieuwe short “The Good, The Bart, and The Loki” aan

Vandaag kondigde Disney+ “The Good, The Bart, and The Loki” aan, de nieuwe Disney+ Original short in Marvel-thema van “The Simpsons” die vanaf woensdag 7 juli exclusief op Disney+ beschikbaar is. In de nieuwe short is Loki opnieuw verbannen uit Asgard en moet hij het opnemen tegen zijn zwaarste tegenstanders tot nu toe: de Simpsons en Springfield’s machtigste helden. De God van het Onheil vormt een team met Bart Simpson in het ultieme cross-over evenement dat een eerbetoon is aan de superhelden en schurken van het Marvel Cinematic Universe. Tom Hiddleston keert terug als de stem van Loki in de nieuwe short. 

De key art voor “The Good, The Bart, and The Loki,” geïnspireerd door de poster voor Marvel Studios’ “Avengers: Endgame,” is nu beschikbaar.

The Good, The Bart, and The Loki” is de tweede in een reeks Disney+ shorts van “The Simpsons” die de merken en titels van het platform in de kijker zetten. De eerder uitgebrachte short in Star Wars-thema “Maggie Simpson inThe Force Awakens from Its Nap‘” is nu te streamen op Disney+.

Nieuwe afleveringen van Marvel Studios’ originele serie “Loki” streamen op woensdag op Disney+.

Bron en foto © Disney

Vorig artikelInschrijvingen BNNVARA Academy 2021/2022 van start
Volgend artikelNieuw op Disney+ juli 2021