Home Nieuws Film nieuws Nieuw op Disney+ juli 2021

Nieuw op Disney+ juli 2021

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in België, Nederland en Luxemburg.
 Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Deze zomer ontdek je heel wat nieuws: van Black Widow tot Jungle Cruise, van Monsters aan het Werk tot Behind The Attraction en het laatste seizoen van Modern Family, Disney+ is in juli dé plaats voor de allerleukste films en tv-series!
     
  • Vier de Internationale Dag van de Vriendschap op 30 juli met alle vrienden op Disney+, van Timon & Pumbaa en Bucky Barnes & Steve Rogers tot Jess & Cece en Patsy & Eddy!
     

Je kan onbeperkt series en films downloaden op maximaal tien apparaten, voor een vrolijke rit naar je zomerbestemming, zelfs zonder internetverbinding. Ready, set, stream!

NIEUW OP DISNEY+

The Good, The Bart, and The Loki vanaf 7 juli

In de nieuwe short is Loki opnieuw verbannen uit Asgard en moet hij het opnemen tegen zijn zwaarste tegenstanders tot nu toe: de Simpsons en Springfield’s machtigste helden. De God van het Onheil vormt een team met Bart Simpson in het ultieme cross-over evenement dat een eerbetoon is aan de superhelden en schurken van het Marvel Cinematic Universe. Tom Hiddleston keert terug als de stem van Loki in de nieuwe short. 

De key art voor “The Good, The Bart, and The Loki,” geïnspireerd door de poster voor Marvel Studios’ “Avengers: Endgame,” is nu beschikbaar.

The Good, The Bart, and The Loki” is de tweede in een reeks Disney+ shorts van “The Simpsons” die de merken en titels van het platform in de kijker zetten. De eerder uitgebrachte short in Star Wars-thema “Maggie Simpson in ‘The Force Awakens from Its Nap‘” is nu te streamen op Disney+.

Nieuwe afleveringen van Marvel Studios’ originele serie “Loki” streamen op woensdag op Disney+.

MONSTERS AAN HET WERK vanaf 7 juli

Monsters aan het Werk speelt zich af op de dag nadat de Monsters en Co. energiecentrale begon met het oogsten van het gelach van kinderen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Dat allemaal dankzij Mike en Sulley’s ontdekking dat lachen tien keer meer energie oplevert dan gillen. De nieuwe film volgt het verhaal van Tylor Knauwtand, een enthousiast jong monster dat als beste leerling van de klas afstudeerde aan de Monsters Universiteit. Tylor heeft er altijd van gedroomd een Schrikker te worden, totdat hij een job krijgt bij Monsters en Co. en ontdekt dat bangmaken uit de mode is en lachen hip is. Tylor wordt tijdelijk verplaatst naar het Monsters En Co. OnderhoudsTeam (MECOT), waar hij moet samenwerken met een buitenbeentje terwijl hij probeert een Grappenmaker te worden.

BLACK WIDOW vanaf 9 juli

In de spannende spionagethriller Black Widow van Marvel Studios, wordt Natasha Romanoff, aka Black Widow, geconfronteerd met een gevaarlijke samenzwering die haar terug katapulteert naar haar eigen duistere verleden. Achtervolgd door een kracht die haar kost wat kost ten val wil brengen, moet Natasha afrekenen met haar vroegere leven als spion en met de verbroken relaties uit de tijd voor ze een Avenger werd. Black Widow is de eerste film in Fase Vier van het Marvel Cinematic Universe.

Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop vanaf 9 juli. 

JUNGLE CRUISE  vanaf 30 juli

Trek samen met publieksfavorieten Dwayne Johnson en Emily Blunt op het avontuur van je leven met Disney’s Jungle Cruise, een levendige en sensationele tocht door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff en de onverschrokken wetenschapper Dr. Lily Houghton.

Beschikbaar met VIP-toegang op Disney+ en in de bioscoop vanaf 30 juli.

SPIDEY EN ZIJN GEWELDIGE VRIENDJES (SHORTS) vanaf 21 juli

Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales vormen samen Team Spidey. De drie beleven heldhaftige avonturen en proberen hun gemeenschap te beschermen en te redden. In deze animatiereeks maken kleuters en hun familie kennis met de wereld en de personages van Marvel’s Spidey en zijn geweldige vriendjes.

RACE TO THE CENTER OF THE EARTH vanaf 14 juli

Deze reality show volgt vier teams die op verschillende plekken ter wereld starten aan een helse tocht om als eerste het middelpunt van de planeet – midden in een oceaan – te bereiken.

SHARKFEST

16 juli:
SHARK VS. WHALE

23 juli:
PLAYING WITH SHARKS


In de maand juli dompelt Disney+ de kijker onder in de wondere onderwaterwereld van haaien. Op 16 juli duikt de eerste special Shark VS. Whale naar je scherm, gevolgd door de Disney+ Original film Playing with Sharks die vanaf 23 juli exclusief op Disney+ gestreamd kan worden. Meer dan genoeg om je tanden in te zetten!

ACHTER DE ATTRACTIE vanaf 21 juli

Ga mee achter de schermen van de magische Disney Parken en ontdek de magie achter de attractie! Achter de Attractie, van uitvoerend producenten Dwayne Johnson, Dany Garcia en Brian Volk-Weiss, onthult hoe de Haunted Mansion werd gevuld met 999 ‘happy haunts’, hoe de Twilight Zone Tower of Terror™ werd getransformeerd tot Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT! (en hoe ze de zwaartekracht daarbij trotseerden) en waarom het zo lang duurde voor Space Mountain werd gelanceerd. Van Jungle Cruise tot It’s a Small World en Star Wars: Galaxy’s Edge – de attracties in de Disney Parken hebben al miljoenen monden doen openvallen van de jaren ‘50 tot vandaag. En dit is het verhaal van hoe ze dat hebben gedaan.

MARVEL STUDIOS LEGENDS
Nieuwe aflevering vanaf 7 juli

In Marvel Studios Legends passeren alle helden en schurken de revue die binnenkort hun opwachting maken in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in de toekomst op je loslaat. In deze aflevering staat Black Widow centraal.

MARVEL STUDIOS ASSEMBLED: THE MAKING OF LOKI vanaf 21 juli

Assembled is een meeslepende documentairereeks over het creatieproces van de nieuwste shows en bioscoopfilms van Marvel Studios.

TURNER & HOOCH vanaf 21 juli

Wanneer een ambitieuze, gepolijste US Marshal een grote, onhandelbare hond erft, beseft hij al snel dat de hond die hij niet heeft gewild misschien wel de partner is die hij nodig heeft. Josh Peck speelt de rol van Scott Turner, zoon van detective Scott Turner die in 1989 vertolkt werd door Tom Hanks in de gelijknamige film.

TO CATCH A SMUGGLER
Seizoen 1 vanaf 2 juli

124 miljoen mensen komen jaarlijks de VS binnen via de vliegvelden, een nonstop vloedgolf aan mensen. Verstopt tussen hen bevindt zich een eindeloze stroom aan smokkelwaar en slechte intenties. De alerte mannen en vrouwen van de Department of Homeland Security beschermen de grenzen, waarbij hun agentschappen een drieledige bescherming vormen van Amerika’s vliegvelden. DHS doet alles om de smokkelaars te pakken.

DEADLY INSTINCTS
Seizoen 1 vanaf 21 juli

In elke aflevering van Deadly Instincts passeert een verzameling van tientallen uiteenlopende dieren de revue. De serie wordt verteld in een pittige, eigentijdse stijl die de rijke de geschiedenis van de natuur op een geheel nieuwe manier laat zien. Elke dierenscène begint bij een crisis en gaat dan terug naar de unieke gebeurtenissen die het dier, roofdier of prooi, tot dat moment hebben geleid.

KNABBEL EN BABBEL: PARK LIFE vanaf 28 juli

Twee kleine herrieschoppers beleven grote avonturen terwijl ze proberen te genieten van het leven in een groot stadspark. De nerveuze piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel vormen het perfecte contrasterende koppel: ze zijn beste maatjes en maken elkaar hoorndol. In hun eeuwige jacht op nootjes worden deze ultieme underdogs vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.


STUNTMAN vanaf 23 juli

Van uitvoerend producent Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Dany Garcia van Seven Bucks Productions, en geregisseerd door Kurt Mattila. Stuntman volgt de hoogte-en dieptepunten van de stuntman en Hollywoodveteraan Eddie Braun wanneer hij een stunt probeert die volgens velen de gevaarlijkste is in de filmgeschiedenis. In de voetsporen van zijn jeugdidool, Evel Knievel, kijkt Braun terug naar hoe hij meerdere auto-ongelukken, explosies en levensgevaarlijke sprongen heeft overleefd tijdens zijn meer dan 30-jarige carrière in film en televisie. Nu hij midden in de 50 is en zijn pensioen overweegt, besluit Braun een buitengewone carrière af te sluiten door Evel Knievel’s beruchte mislukte Snake River Canyon-raketsprong na te bootsen. Stuntman ging in 2018 in wereldpremière op het LA Film Festival en won de publieksprijs voor Beste Documentaire.

TURNING TABLES WITH ROBIN ROBERTS vanaf 28 juli

Ga de persoonlijke tour op met Robin Roberts en enkele van Hollywood’s revolutionaire vrouwen die getuigen over de ongelooflijke belevenissen op hun pad naar zingeving. Elke aflevering is een diepgaand gesprek vol emotie en inspiratie. Ontdek nooit eerder gehoorde verhalen over hoe deze baanbrekers werden geconfronteerd met hun kwetsbaarheid, authenticiteit en intuïtie. Ontdek wat ze met elkaar gemeen hebben en kom te weten hoe hun verhalen en ervaringen kansen creëerden voor expansie en evolutie.

NIEUW OP STAR OP DISNEY+

Disney+ bevestigde recent dat meer dan 20 titels in België exclusief in première gaan als Star Originals, zoals Pam & Tommy, Welcome to Wrexham en Fleishman is in Trouble. De aankomende Kardashian Jenner-serie zal ook exclusief te zien zijn op Star op Disney+, met een verwacht debuut later dit jaar.

Love Victor Seizoen 2 – nu

Seizoen twee pikt de draad weer op wanneer Victor (Michael Cimino), net uit de kast, start aan zijn eerste jaar op Creekwood High. Out zijn brengt echter een hele resem nieuwe beproevingen met zich mee. Victor wordt geconfronteerd met een familie die het moeilijk heeft met zijn onthulling, zijn ex-vriendin Mia met liefdesverdriet (Rachel Naomi Hilson), de moeilijkheden van een openlijk homoseksuele steratleet zijn – en dat allemaal naast zijn enthousiasme over zijn prille relatie met Benji (George Sear).

In de serie schitteren Michael Cimino, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel en Mason Gooding. De oorspronkelijke schrijvers van de film, Isaac Aptaker en Elizabeth Berger, zijn de uitvoerende producenten naast Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian en Adam Londy.

Love, Victor seizoen 1 & 2 zijn nu te streamen op Star op Disney+.

SUMMER OF SOUL vanaf 30 juli

Dit gelauwerde regiedebuut van Ahmir ‘Questlove’ Thompson, voor Onyx Collective en Searchlight Pictures, zoomt in op het Harlem Cultural Festival in de zomer van 1969. Het is een krachtige en meeslepende documentaire die het midden houdt tussen een muziekfilm en het historisch verslag over een legendarisch eerbetoon aan de zwarte geschiedenis, cultuur en mode.

Vanaf 30 juli exclusief te streamen op Star op Disney+

MIXED-ISH
Seizoen 1 vanaf 14 juli

In deze spin-off van de hitserie black-ish vertelt Rainbow Johnson hoe het was om in de jaren ‘80 op te groeien in een gezin van gemengde afkomst. Ze beschrijft de constante dilemma’s van het gezin, de eeuwige strijd tussen je aanpassen of trouw blijven aan jezelf. Bows ouders, Paul en Alicia, besluiten om van een hippie-commune naar de buitenwijken te verhuizen om beter voor hun familie te kunnen zorgen. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, zoeken Bow en haar broers en zussen hun weg op een school waar ze worden gezien als zwart noch wit.

GROWN-ISH
Seizoen 1-2 vanaf 14 juli

Volg Zoey Johnsons eerste stappen op de universiteit en haar hilarische reis naar volwassenheid. Uitvoerend producent van black-ish, Kenya Barris, brengt een eigentijdse kijk op de huidige problemen van studenten en leerkrachten in het hoger onderwijs.

MODERN FAMILY
Seizoen 11 vanaf 21 juli

In Modern Family schittert de Pritchett-Dunphy-Tucker clan, een heerlijk grote samengestelde familie. Deze drie families geven een eerlijke en vaak hilarische kijk op de soms warme, soms verwrongen band binnen het moderne gezin.

SNOWFALL
Seizoen 1- 3 vanaf 21 juli

Deze historische dramareeks speelt zich af in Los Angeles in 1981, aan het begin van de crack- en cocaïne-epidemie. Het verhaal belicht de grote impact van de drugsepidemie op de cultuur en volgt drie personages op een gewelddadige ramkoers: Franklin Saint, een jonge drugshandelaar op zoek naar macht; Gustavo Zapata, een Mexicaanse worstelaar die gangster werd op zoek naar zijn American dream; en Logan Miller, het buitenbeentje van een prominente familie die wanhopig probeert te ontsnappen uit de schaduw van zijn vader.

PITCH
Seizoen 1 vanaf 28 juli

Maak kennis met Ginny Baker, een knappe, stoere en ongelooflijk getalenteerde atleet die op slag de beroemdste persoon van het land wordt wanneer ze door de San Diego Padres wordt opgeroepen om haar Major League-debuut te maken. Ginny werd door haar veeleisende vader al jaren klaargestoomd voor dit moment, maar het einde van haar onwaarschijnlijke reis is het begin van een bijna onmogelijke uitdaging: het vertegenwoordigen van haar gender terwijl ze begint aan een voorspoedige honkbalcarrière in de felle schijnwerpers van de media.

COYOTE UGLY Vanaf 9 juli

Violet Sanford (Perabo) is wanhopig en blut en verhuist naar New York om haar droom om een bekende songwriter te worden na te jagen. Ironisch genoeg vindt de verlegen, onschuldige Violet een baan als barmeisje in de hipste nachtclub van de stad: Coyote Ugly.

CHRONICLE (2012) vanaf 23 juli

In deze spannende, psychologische thriller doen drie middelbare schoolvrienden een buitengewone ontdekking in een ondergrondse grot waarna ze plots bovennatuurlijke gaven krijgen. Ze kunnen voorwerpen met hun geest verplaatsen en vernietigen, en na een tijdje kunnen ze zelfs vliegen. Maar wanneer onschuldige grappen plaatsmaken voor gevaarlijke stunts, loopt hun leven uit de hand en volgt een explosieve, adembenemende climax!

EN DAT IS NIET ALLES:

2 juli:
Nixon

9 juli:
Air Force One (1997)

Aan boord van het zwaarst bewaakte vliegtuig ter wereld het presidentiële toestel – is president Marshall samen met zijn vrouw, dochter en een legertje topambtenaren op weg naar huis. Ze zijn nog maar net opgestegen of het
vliegtuig wordt gekaapt door radicale communisten onder leiding van de meedogenloze terrorist Korshunov. Als de gevangen genomen dictator van zijn land niet vrijgelaten wordt, zal Korshunov de passagiers één voor
één vermoorden. De best beveiligde man ter wereld moet nu zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van iedereen aan boord én voor de toekomst van een vrije wereld

9 juli:
Hitman

Hitman: Agent 47 gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar. Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers
van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende
kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren.
Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is
hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan,
wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst
en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste
vijand16 juli:
Deuce Bigalow
Mike and Dave Need Wedding Dates
Why Him
Crazy Heart

23 juli:
Hallo Bungalow
Courage Under Fire
Mission To Mars

30 juli:
Wilson
Hot Shots!
Hot Shots! Part Deux
A Private War

DISNEY+ ORIGINALS

Hieronder vind je een overzicht van de Disney+ Originals die al zijn uitgekomen of voor juli geplanned
zijn op Disney+.

 22 vs. Earth
 Artemis Fowl
 Be our chef
 Becoming
 Behind the attraction
 Big Shot
 Black Beauty
 Black Widow
 Black is King
 Black Widow (ook theatrical release)
 The big fib
 A celebration of the music for Coco
 Chip ‘n’ Dale: Park Life
 Clouds
 Cruella
 Diary of a future president
 Family Sundays
 Gallery: Star Wars: The Mandalorian
 Disney Insider
 Disney’s Fairy tale weddings
 Disneynature Dolphin Reef
 Earth Moods
 Earth to Ned
 Disneynature Elephant
 Encore!
 Flora & Ulysses
 Forky asks a question
 Godmothered
 Hamilton
 High School Musical: The Musical: The Series
 Howard
 The Imagineering story
 Inside Pixar
 Into the Unkown – The making of Frozen 2
 It’s a dog’s life with Bill Farmer
 Jungle Cruise (ook theatrical release)
 Lady & the Tramp
 Lamp Life
 Loki
 LUCA
 Star Wars: Holiday Special
 Star Wars: The Mandalorian
 Star Wars: The Mandalorian, seizoen 2
 Magic Camp
 Magic of Disney’s Animal Kingdom
 Marvel – 616
 Marvel – Hero Project
 Meet the Chimps
 Mulan
 Muppets Now
 Myth – A Frozen Tale
 Noelle
 On Pointe
 The one and only Ivan
 Once upon a Snowman
 One day at Disney
 Own the room
 Phineas and Ferb the Movie: Candace against the Universer Pick of the litter
 Pixar komt tot leven
 Pixar Popcorn
 Playing with sharks
 Prop Culture
 Raya and the last dragon
 The Right Stuff
 The Real Right Stuff
 Rogue Trip
 Safety
 Secrets of the Whales
 Secret Society of Second-Born Royals
 Shop Class
 Short Circuit
 Sparkshots
 SOUL
 Star Girl
 Star Wars: The Bad Batch
 Star Wars The Clone Wars: The final season
 The Falcon and the Winter Soldier
 The Simpsons. The Good, The Bad and The Loki
 Secret Society of Second Born Royals
 Shop Class
 The Might Ducks: Game Changers
 The Mysterious Benedict Society
 Timmy failure – Mistakes were made
 TOGO
 Turner & Hooch
 Turning the tables with Robin Roberts
 WandaVision
 Weird but True (NL: Raar maar waar)
 Wolfgang
 The Wonderful World of Mickey
 The world according to Jeff Goldblum
 Zenimation

DISNEY KLASSIEKERS
Wordt het niet tijd om eens terug te keren naar de kindertijd en al die Disney klassiekers te bingen?
Onder andere de volgende titels staan op Disney+:
 The Lion King
 101 Dalmatiërs
 Hercules
 Belle en het Beest
 De Kleine Zeemeermin
 De Aristokatten
 Bambi
 Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen
 Pinokkio Peter Pan
 The Jungle Book
 Assepoester
 Prinses en de kikker
 Aladdin
 Mulan
 Doornroosje
 Lady en de Vagebond
 Alice in Wonderland


DISNEY+ VOOR MUSICAL LIEFHEBBERS
 A Celebration of the Music of Coco (Streaming April 10)
 Annie
 Babes in Toyland
 Descendants 1-3
 Encore!
 Frozen 1-2
 Hamilton
 High School Musical 1-3
 High School Musical: The Musical: The Series
 High School Musical: The Musical: The Series – Special
 High School Musical: The Musical: The Series – Sing A Long
 High School Musical: The Musical: Holiday Special
 Mary Poppins
 Moana
 Newsies: The Broadway Musical
 Sharpay’s Fabulous Adventure
 Sister Act and Sister Act 2: Back in the Habit
 Stargirl
 Tangled
 The Lodge
 The Muppet Movie
 The Sound of Music


8 ROMANTISCHE FILMS OM TE KIJKEN VIA DISNEY+
 Lady en de vagebond
 12 dates of christmas
 Beauty and the beast
 Cinderella
 Never been kissed
 You again
 The last song
 Aladdin


7 FEELGOOD FILMS OP DISNEY+
 Million-dollar arm Lilo and stitch
 Vaiana
 Rapunzel
 Finding nemo
 Up
 Jungle book

VOOR DE HONDENLIEFHEBBERS

 It’s a dog’s life with Bill Farmer
 101 Dalmatians and 102 Dalmatians
 101 Dalmatian Street
 Because of Winn Dixie
 Bluey
 Bolt
 Cesar Millan: Dog Whisperer
 Dog: Impossible
 Kitbull
 Lady and the Tramp (Live Action)
 My Dog The Thief
 Old Yeller
 Pick of the Litter
 The Shaggy D.A
 The Ugly Dachshund
 Togo
 Turner & Hooch
 World’s Greatest Dogs

VOOR DE SPORTLIEFHEBBERS

 Breaking 2
 Brink
 Cool Runnings
 Free Solo
 Glory Road
 Gotta Kick It Up
 Ice Princess
 Invincible
 Marvel’s Hero Project Ep 3 “Unstoppable Adonis”
 Miracle
 Remember the Titans
 Rookie of the Year
 The Gameplan
 The Greatest Game Ever Played
 The Rookie
 The World According to Jeff Goldblum Ep 107 “Bikes