Home Nieuws Film nieuws Registreer nu bij E-Grounds en ga de strijd aan in je lokale...

Registreer nu bij E-Grounds en ga de strijd aan in je lokale game competitie

© Egrounds

Doe mee met de competities van Fortnite, Valorant, League of Legends of Rocket League

It’s on! De pre-registraties van E-Grounds zijn geopend. Vanaf vandaag kun je je aanmelden en ook meteen een team aanmaken of je bij een team aansluiten. Verzamel je vrienden, collega’s en familie en zorg dat je klaar bent voor het eerste seizoen van Fortnite, Valorant, League of Legends en Rocket League!

Ga naar E-Grounds en start het avontuur!

Are you in? Dan kun je vanaf 26 september gratis deelnemen aan de ladder matches in je competitie naar keuze. Wil je meer uit het platform halen, zoals promoveren naar een hogere competitie, dan is dat mogelijk met een betaald abonnement vanaf 4,99 euro p/m. Je kunt je registreren vanaf vandaag tot en met 25 september. Op 26 september starten de competities.

Om te zorgen dat je geen enkele match mist, kun je vanaf vandaag ook de E-Grounds companion app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore

E-Grounds: Van lokale held tot nationale kampioen
E-Grounds biedt de uitdaging die jij zoekt in competitief gamen. Start op lokaal niveau en speel tegen spelers uit jouw omgeving: misschien heb je het wel in je om de lokale held te worden. Wil je meer uitdaging? Beklim dan de ladder naar regionaal of zelfs nationaal niveau.

Bij de lancering biedt E-Grounds doorlopende competities van de free-to-play games Fortnite, League of Legends, Valorant en Rocket League. Door middel van het online platform en de companion app mis je niks van je competities, je voortgang en houd je ook contact met je teamleden. Maak een team aan met je vrienden, collega’s, voetbalploeg of familie, of meld je aan bij een ander team en maak nieuwe vrienden.

Wil je E-Grounds zelf ervaren? Dan kun je vanaf 26 september gratis deelnemen aan ladder matches. Wil je meer uit het platform halen, zoals promoveren naar een hogere competitie, dan is dat mogelijk met een betaald abonnement vanaf 4,99 euro p/m. Schrijf je in tijdens de pre-registratie periode van 13 t/m 25 september om je van een plek in jouw lokale competitie verzekeren!

Het Team Achter De Schermen
Om alle ambities te realiseren beroept het E-Grounds-team zich op flink wat ervaring. De oprichters Jorge van der Heijden en Thierry Thomasse zijn creatieve duizendpoten met bewezen successen in de wereld van televisie, YouTube, Branding, Telecom, Streaming, Data en Media. Partner Jorik Heerkens, met een verleden als professioneel pokerspeler en iOS developer, neemt de benodigde technische kennis met zich mee. Hij is gewend buiten de gebaande paden te reizen, wat bij een innovatief platform als E-Grounds onmisbaar is. Samen willen ze competitief gamen een boost geven, en alle Nederlandse gamers de kans geven om lokale held of nationale kampioen te worden.

Bron en foto © Egrounds