Home Nieuws Film nieuws Recensie Terminator: Dark Fate

Recensie Terminator: Dark Fate

Arnold Schwarzenegger and Gabriel Luna, left, star in Skydance Productions and Paramount Pictures' "TERMINATOR: DARK FATE."

We gaan het in deze recensie hebben over de film Terminator Dark Fate wat eigenlijk een direct vervolg is op Terminator 2 Judgement Day uit 1991. Deze film wordt geregisseerd door Tim Miller die de film Deadpool ook heeft geregisseerd. Hij is ook een oud bekende die meegeholpen heeft namelijk James Cameron die ook schrijver was van het 1e en 2e deel.

Wat je van Terminator Dark Fate kan verwachten ga je weer lezen in een recensie van de jongerensite Planetzone.

Story

Meer dan twintig jaar is voorbij gegaan sinds Sarah Conner de dag des oordeels wist te voorkomen. Ze veranderde de toekomst en wist de mensheid te redden. Dani Ramos heeft een simpel leven in Mexico-Stad met haar broer en haar vader. Dit verandert als een geavanceerde en dodelijke nieuwe Terminator, een Rev-9, terugkeert in de tijd om haar te vermoorden. Haar overleving hangt af van de samenwerking tussen twee personen: Grace, een super-soldaat uit de toekomst, en Sarah Conner. De drie vrouwen komen uiteindelijk uit bij een T-800 Terminator uit Sarah’s verleden die hun enige hoop is.

Linda Hamilton stars in Skydance Productions and Paramount Pictures’ “TERMINATOR: DARK FATE.”

James Cameron is back

Je kan de films na Terminator 2 allemaal vergeten, want Terminator: Dark Fate veegt deze van de baan en is een direct vervolg op Terminator 2. Het is een direct vervolg die perfect in de franchise pas. Het verhaal is vrij dun, maar dat maakt zeer weinig uit aangezien er een lekkere tempo in zit.

De rustige momenten worden al gauw afgewisseld met actiescenes en deze bevatten zeer goede vechtchoreografie. Het visuele gedeelte wat hieraan wordt toegevoegd met de CGI technologie van deze tijd maakt deze scenes een genot om naar te kijken.

Terminator: Dark Fate is vooral een film waar powervrouwen centraal staan en Linda Hamilton als Sarah Conner een badass powervrouw speelt. We zien Mackenzie Davis als supersoldaat Grace die laat zien dat een vrouw ook echt kan vechten. Als derde powervrouw hebben we Natalia Reyes die de inspirerende Dani speelt wat verklaard word in het verhaal.

Maar een terminator film is geen terminator film als Arnold Schwarzenegger er niet in speelt en ook deze komt weer terug als de bekende t-800.

James Cameron heeft als schrijver het beste uit de eerste 2 films samengevoegd om vanuit mijn optiek deze franchise voor goed af te sluiten.

Conclusie

James Cameron heeft als schrijver het beste uit de eerste 2 films samengevoegd om vanuit mijn optiek deze franchise voor goed af te sluiten. Terminator: Dark Fate is een genot om naar te kijken van het begin tot het einde. De film bevat voldoende actie, vleugje komedie en is visueel dik in orde. Als zijnde fan van deze franchise maakt dit deel alles goed wat de laatste 3 films had verpest.

Terminator: Dark Fate is vanaf nu te zien in de bioscoop