Home Nieuws Film nieuws Rebel, een door Erin Brockovich geinspireerde dramaserie, op Disney+ Star

Rebel, een door Erin Brockovich geinspireerde dramaserie, op Disney+ Star

De premieredatum van de Star Original dramaserie “Rebel”, met Katey Sagal in de hoofdrol, is vanaf vandaag bekend! Het door Erin Brockovich geïnspireerde verhaal is vanaf 28 mei exclusief te streamen op Star op Disney+. Bekijk ook het artwork in de bijlage van deze mail.

Geïnspireerd door het leven van Erin Brockovich, is Annie “Rebel” Bello een advocaat zonder diploma in de rechten. Ze is een grappige, chaotische, briljante en onverschrokken vrouw die tot het uiterste gaat voor haar doelen en de mensen van wie ze houdt. Als Rebel zich inzet voor iets waarin ze echt gelooft, zal ze in staat zijn bijna elke prijs te winnen.

Het werk dat Erin Brockovich in deze wereld doet, is zo krachtig en zo belangrijk dat het bijna onbeschrijfelijk is. Erin werkt, ondanks het ontbreken van een formele opleiding, onvermoeibaar voor sociale, juridische en ecologische rechtvaardigheid, Ze inspireert iedereen die ze ontmoet om hun eigen held te worden en op de een of andere manier maakt ze ons ook aan het lachen. Het was een enorme eer om Erin te leren kennen en een door haar geïnspireerde show te creëren,” aldus Krista Vernoff.

““Rebel” is niet alleen mijn verhaal, het zijn al onze verhalen. Er schuilt een held in ons allemaal en ik ben zo blij dat Krista Vernoff en ABC hun visies aan deze serie kunnen toevoegen,” zegt Erin Brockovich. “De naam “Rebel” straalt zelfvertrouwen, moed en daadkracht uit, zelfs in de ergste omstandigheden. Ik kan niemand bedenken die deze rol beter kan spelen dan de ontembare Katey Sagal, die precies zo’n kracht is, evenals de rest van deze buitengewone cast.” In de serie vertolkt Katey Sagal de rol van Annie ‘Rebel’ Bello, John Corbett is te zien als Grady Bello, James Lesure als Benji, Lex Scott Davis als Cassidy, Tamala Jones is Lona, Ariela Barer neemt de rol van Ziggie op zich, Kevin Zegers is Nate, Sam Palladio is Luke en Andy Garcia speelt Cruz

Rebel, een door Erin Brockovich geinspireerde dramaserie, is vanaf 28 mei te streamen op Star op Disney+

Bron en foto © Disney