Home Muziek Voetballegende Virgil van Dijk JBL’s nieuwste ambassadeur!

[video] Voetballegende Virgil van Dijk JBL’s nieuwste ambassadeur!

Twee iconen slaan de handen in één. Voetbalicoon Virgil van Dijk sluit zich aan bij audiomerk JBL als kersverse ambassadeur. De aanvoerder van het Nederlands Elftal en Premier League voetballer werd in 2019 door de UEFA uitgeroepen tot Europees Voetballer van het Jaar. Met Liverpool won van Dijk in 2020 de Engelse Premier League, na in 2019 de Continental treble van de UEFA Champions League, de Super Cup én de FIFA World Cup te hebben gewonnen. Virgil van Dijk en JBL vinden elkaar in hun gedeelde onuitputtelijke passie, ambitie en streven naar perfectie.

Terwijl zijn fans staan te trappelen om hun stervoetballer weer te zien spelen, werkt van Dijk harder dan ooit in de gym en op het trainingsveld om van zijn blessure te herstellen. Muziek is hierin een belangrijke drijfveer en met een beetje extra hulp van JBL’s krachtige draagbare speakers, bereidt de legendarische verdediger zich voor op zijn come back. Van Dijk is het gezicht van de nieuwste True Wireless campagne, die in mei wordt gelanceerd. Met die campagne laat hij de consument kennismaken met JBL’s nieuwste draadloze oordopjes.

Van Dijk zegt: “Het afgelopen jaar is natuurlijk voor iedereen moeilijk en uitdagend geweest. Persoonlijk heeft muziek mij echt geholpen hier doorheen te komen en weer fit te worden. Als ik aan het trainen ben, heb ik bijvoorbeeld altijd de JBL Boombox 2 bij mij waardoor ik helemaal in die flow blijf, dat is onbetaalbaar. Ik kan niet wachten om als officiële ambassadeur van JBL te starten en met de campagne onze mooie samenwerking af te trappen. Ik kijk uit naar wat de toekomst voor ons samen in petto heeft!”

“Van Dijk is een van de beste verdedigers ter wereld en bovendien een inspirerende en ongelofelijk positieve persoonlijkheid,” zegt Nadin Mulder, Marketing Director bij HARMAN. “In onze ambassadeurs zoeken we naar een natuurlijke fit met de JBL-fans en van Dijk is hier het perfecte voorbeeld van. Hij is vol passie en volledig toegewijd aan zijn sport en dat sluit precies aan bij waar JBL als merk voor staat. Het combineren van onze twee ‘persoonlijkheden’ belooft een briljante samenwerking.”

Met deze samenwerking voegt Virgil van Dijk zich bij een indrukwekkende selectie JBL-ambassadeurs, waaronder voetbalsterren Lucas Hernandez en Jessie Lingard, basketbalgigant Giannis Antetokounmpo en muziekicoon Bebe Rexha.

Bron en foto © JBL

Vorig artikelRebel, een door Erin Brockovich geinspireerde dramaserie, op Disney+ Star
Volgend artikelIn juli twintig concerten op Megaland-terrein met Landgraaf LIVE
Ik ben de eigenaar van Planetzone