Home Nieuws Film nieuws Prime Video presenteert trailer en key-art aan voor The Consultant

Prime Video presenteert trailer en key-art aan voor The Consultant

© Prime Video

Vandaag heeft Prime Video de officiële trailer en key art voor de langverwachte, door Christoph Waltz geleide serie The Consultant onthuld. De serie gaat exclusief op 24 februari wereldwijd in première in meer dan 240 landen en gebieden.

Gebaseerd op Bentley Little’s gelijknamige roman uit 2015, ontwikkelen de personages en het verhaal van deze spannende nieuwe serie zich op nieuwe en onverwachte manieren. The Consultant is een verwrongen, komische-thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt.

In de serie spelen Christoph Waltz als Regus Patoff, Nat Wolff als Craig, Brittany O’Grady als Elaine en Aimee Carrero als Patti. 

Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten … inclusief hun leven.

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Tony Basgallop wordt bijgestaan door uitvoerend producent en pilotregisseur Matt Shakman, en uitvoerend producenten Christoph Waltz, Steve Stark en Andrew Mittman, naast producent Kai Dolbashian.  

De Consultant wordt gemaakt door MGM Television en Amazon Studios. 

https://www.primevideo.com/

Bron en foto © Prime Video