Home Nieuws Film nieuws Pathé Trakteert! Iedere dag een film cadeau voor thuis

Pathé Trakteert! Iedere dag een film cadeau voor thuis

Om het leven van alle filmliefhebbers die nu thuiszitten een beetje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een nieuwe film. Het gaat in totaal om 23 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Rambo: Last Blood, Huisvrouwen Bestaan Niet en Midway. Zo kunnen Nederlanders toch nog een beetje hun geliefde bioscoop in huis halen. Popcorn erbij en ontspannen maar!

Iedere ochtend om 09.00 uur wordt via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis een unieke code gedeeld die dezelfde dag tot 23.59 uur geldig is. Met deze code kan de film van de dag worden bekeken via Pathé Thuis. Er is voor iedere filmliefhebber wat wils! Alle genres zullen aan bod komen. Alle thuiszitters kunnen de komende weken genieten van romcoms en actie, tot thrillers en familiefilms. Filmliefhebbers kunnen de bioscoopervaring nog verder thuis nabootsen door de unieke Pathé Popcornbak zelf uit te printen en in elkaar te vouwen. Pathé heeft het design hiervan voor haar fans beschikbaar gemaakt.

Pathé Thuis is geboren uit Pathé, maar inmiddels zijn het twee zelfstandige organisaties. Met deze actie willen zij samen de Nederlandse filmliefhebbers die nu niet naar de bioscoop kunnen, toch dagelijks voorzien van de beste films. Hiermee wordt het thuisblijven in sociale isolatie nét een beetje leuker en hoeven filmfans hun favoriete uitje iets minder te missen. Voor meer informatie kijk vanaf maandag 6 april dagelijks op de social kanalen van Pathé op Facebook en Instagram en Pathé Thuis op Facebook en Instagram