Home Nieuws Film nieuws Ontdek de nieuwe trailer en poster voor “Doctor Strange in the Multiverse...

Ontdek de nieuwe trailer en poster voor “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”

©Disney

Ontdek de gloednieuwe trailer en poster voor de nieuwe Marvel Studiosfilm “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” die kijkers meeneemt op een verbluffende wervelwind door het Multiversum.

In Marvel Studios’ “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” ontsluit het MCU het Multiversum en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Reis naar het onbekende met Doctor Strange, die met de hulp van oude en nieuwe mystieke bondgenoten de ongelooflijke en gevaarlijke alternatieve realiteiten van het Multiversum doorkruist om het op te nemen tegen een mysterieuze nieuwe tegenstander.

In “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” schitteren Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg, en Rachel McAdams.

De film is geregisseerd door Sam Raimi met Kevin Feige als producent. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll en Jamie Christopher zijn uitvoerend producenten. Het scenario is geschreven door Michael Waldron.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” komt uit in de Belgische bioscopen op 4 mei 2022.

Bron en foto: ©Disney

Vorig artikelStella uit Ieper heeft de strafste stem onder de douche
Volgend artikelWIN! Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night bioscoopkaarten