Home Nieuws Film nieuws officiële trailer The Power gelanceerd

officiële trailer The Power gelanceerd

© Prime Video

Gebaseerd op de New York Times bestseller van Naomi Alderman, gaat 31 maart wereldwijd in première op Prime Video

Prime Video heeft de trailer  en key art voor de aankomende serie The Power onthuld. De emotioneel gedreven wereldwijde thriller van SISTER (Tsjernobyl) is gebaseerd op de bekroonde roman van de Britse auteur Naomi Alderman, en gaat op vrijdag 31 maart exclusief op Prime Video in première met elke vrijdag nieuwe afleveringen tot aan de seizoensfinale op 12 mei.

The Power is onze wereld, op een onverwachte natuurlijke wending na. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om anderen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle, van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt door een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

In de serie speelt Toni Collette de hoofdrol als burgemeester Margot Cleary-Lopez, naast John Leguizamo als Rob Lopez, Auli’i Cravalho als Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh als Tunde Ojo, Josh Charles als Daniel Dandon, Eddie Marsan als Bernie Monke, Ria Zmitrowicz als Roxy Monke, Zrinka Cvitešić als Tatiana Moskalev, Halle Bush als Allie Montgomery, en meer.

The Power komt van Amazon Studios en SISTER, met Raelle Tucker (True Blood) als showrunner

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikel[Review] Rez Infinite – Intenser ga je het waarschijnlijk niet krijgen
Volgend artikelTuckerville kondigt eerste namen aan voor feestelijke vijfde editie