Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer Where The Crawdads Sing gelanceerd

Nieuwe trailer Where The Crawdads Sing gelanceerd

© Copyright 2022 CTMG Inc All Rights Reserved / Universal Pictures

In nature, there are no laws – only survivors.

[Drama]Gebaseerd op de gelijknamige bestseller (Daar waar de rivierkreeften zingen) van
Delia Owens met o.a. Daisy Edgar-Jones (Normal People), Taylor John Smith (Sharp Objects) en Harris Dickinson (The King’s Man).

Na de bestseller komt er nu een meeslepende, mysterieuze film.
WHERE THE CRAWDADS SING vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Door de geruchten over het ‘moerasmeisje’ die jarenlang rondgaan in Barkley Cove raakt de slimme en veerkrachtige Kya steeds meer geïsoleerd. Als ze in contact komt met twee jonge mannen uit het dorp gaat er een nieuwe wereld voor haar open. Maar als één van die twee dood gevonden wordt, wordt Kya meteen aangewezen als hoofdverdachte. Tijdens het onderzoek wordt steeds minder duidelijk wat er precies gebeurd is en dreigen de vele geheimen die het moerasland verborgen houdt onthuld te worden.

Kya (Daisy Edgar-Jones) in Columbia Pictures’ WHERE THE CRAWDADS SING.De hoofdrollen in WHERE THE CRAWDADS SING worden vertolkt door Daisy Edgar-Jones (Normal People) als “Kya Clark”, Taylor John Smith (Sharp Objects) als “Tate Walker”, Harris Dickinson (The King’s Man) als “Chase Andrews”, Michael Hyatt (Snowfall) als “Mabel”, Sterling Macer, Jr. (Double Down) als “Jumpin’” en David Strathairn (Nomadland) als “Tom Milton”. Olivia Newman (First Match) heeft de film geregisseerd naar een scenario van Lucy Alibar (Beasts of the Southern Wild) dat gebaseerd is op het boek van Delia Owens. De film van 3000 Pictures is geproduceerd door Reese Witherspoon en Lauren Neustadter.

WHERE THE CRAWDADS SING draait vanaf 25 augustus a.s. alleen in de bioscoop.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van WHERE THE CRAWDADS SING met de originele song van Taylor Swift.

#CrawdadsMovie

VIGNETTE

Bekijk hier de Murder in the Marsh vignette waarin behind the scenes materiaal te zien is en o.a. Reese Witherspoon vertelt over het tot stand komen van de film
WHERE THE CRAWDADS SING.

WhereTheCrawdadsSing.nl

Bron en foto © Copyright 2022 CTMG Inc All Rights Reserved / Universal Pictures