Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer van Encanto gelanceerd

Nieuwe trailer van Encanto gelanceerd

Walt Disney Animation Studios’ “Encanto” introduces Mirabel, a 15-year-old who lives with her family in the mountains of Colombia in a magical house, in a vibrant town, in a wondrous, charmed place called an Encanto. Mirabel, a kind and humble teenager who puts the ordinary in extraordinary, struggles to fit in a family that’s blessed with magical powers. Featuring the voice of Stephanie Beatriz as Mirabel, “Encanto” opens in theaters on Nov. 24, 2021. © 2021 Disney. All Rights Reserved.

Ontdek nu de gloednieuwe poster en trailer van Walt Disney Animation Studios’ Nieuwe Original Film “Encanto”. De film vertelt het verhaal van de Madrigals, een buitengewone familie die woont in magisch huis in een wonderlijke, betoverende plaats genaamd Encanto. Elk kind is gezegend met een unieke magische – behalve Mirabel, zij heeft geen gave. Maar wanneer het huis van de familie wordt bedreigd, is Mirabel misschien hun enige hoop.

Vanmorgen werd ook bekend dat John Leguizamo (“Critical Thinking,” “Ice Age”) zich bij de stemmencast voegt voor de originele versie. “Ik was zo opgewonden toen ik hiervoor werd gevraagd’, zei Leguizamo. “Lin-Manuel [Miranda] schreef een rap voor me, en ik flipte helemaal! Plus, dit is zo’n mooi verhaal dat zich afspeelt in Colombia. De magie is betoverend, de komedie is zo scherp, en de gecreëerde wereld is onweerstaanbaar.”

Leguizamo leent zijn stem aan Bruno, de oom van Mirabel die de gave heeft om de toekomst te zien. Bruno’s eerlijke, vaak doemdenkende voorspellingen vallen niet altijd in goede aarde bij de rest van de familie, dus verdween hij lang geleden en werd hij de oom waar niemand over praat. “Bruno is zo meeslepend omdat hij die jongen is die er nooit helemaal bij hoort,” zei Leguizamo. “Hij is een buitenstaander, maar hij begrijpt de wereld ook beter omdat hij er altijd al bij heeft willen horen.”

De stemmencast van de orginiele versie bestaat verder uit Stephanie Beatriz als Mirabel; Maria Cecilia Botero als Mirabel’s grootmoeder Alma, oftewel, Abuela; Angie Cepeda en Wilmer Valderrama als Mirabel’s ouders, Julieta en Agustín; en Diane Guererro en Jessica Darrow als Mirabel’s zussen, Isabela en Luisa. Ook Carolina Gaitán en Mauro Castillo als Pepa en Félix, de oom en tante van Mirabel, en Adassa, Rhenzy Feliz en Ravi Cabot-Conyers als respectievelijk Dolores, Camilo en Antonio, de neven van Mirabel.

De film bevat geheel nieuwe liedjes van Lin-Manuel Miranda (“Hamilton,” “Moana”) en is geregisseerd door Byron Howard (“Zootopia,” “Tangled”) en Jared Bush (co-regisseur “Zootopia”), mede geregisseerd door Charise Castro Smith (schrijfster “The Death of Eva Sofia Valdez”) en geproduceerd door Clark Spencer en Yvett Merino. Bush en Castro Smith zijn scenarioschrijvers voor de film. De filmmakers werden diep geïnspireerd door hun onderzoeksreis naar Colombia tijdens de vroege ontwikkeling van “Encanto”, evenals hun voortdurende werk met een groep deskundige consultants die in de loop van de productie van de film werd samengesteld.

“Encanto” draait vanaf 24 oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen.

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelWereldwijd succes Postcode Loterij Deal or No Deal terug op de buis met Buddy Vedder
Volgend artikel[Recensie] Bingo Hell