Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ gelanceerd

Nieuwe trailer ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ gelanceerd

© 20th Century Fox

De nieuwe trailer en personageposters van ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ zijn nu beschikbaar. ‘Kingdom of the Planet of the Apes’ is vanaf 8 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort en leven in harmonie samen, maar leiden de mensen een ondergedoken leven. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die er voor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ wordt geregisseerd door Wes Ball (the ‘Maze Runner’ trilogy) en in de film schitteren sterren  als Owen Teague (‘IT’), Freya Allan (‘The Witcher’), Kevin Durand (‘Locke & Key), Peter Macon (‘Shameless’) en William H. Macy (‘Fargo’). Het scenario is geschreven door Josh Friedman (‘War of the Worlds‘), Rick Jaffa & Amanda Silver (‘Avatar: The Way of Water’) en Patrick Aison (‘Prey’). Het scenario is gebaseerd op personages die zijn gecreëerd door Rick Jaffa & Amanda Silver. De producenten van de film zijn Wes Ball, Joe Hartwick, Jr. (‘The Maze Runner), Rick Jaffa, Amanda Silver en Jason Reed (‘Mulan’). Peter Chernin (the ‘Planet of the Apes trilogy) en Jenno Topping (‘Ford v. Ferrari) zijn de uitvoerend producenten van de film.

‘Kingdom of the Planet of the Apes’ draait vanaf 8 mei in de Nederlandse en Belgische bioscopen. 

Bron en foto © 20th Century Fox / Disney