Home Nieuws Film nieuws Nick Cannon en Pierce Brosnan vormen een crimineel team in The Misfits

Nick Cannon en Pierce Brosnan vormen een crimineel team in The Misfits

Op 26 augustus aanstaande gaat de actierijke heist film The Misfits in première in de Nederlandse bioscopen. De film heeft een ware sterrencast met onder anderen Pierce Brosnan, Jamie Chung, Nick Cannon en Tim Roth, winnaar van een BAFTA award. De film vertelt het verhaal vaneen dief, Richard Pace (Pierce Brosnan), die tijdens zijn ontsnapping uit de gevangenis in contact komt met The Misfits, een bende die Robin Hood-achtige trekjes heeft. Ze plannen de roof der roven en nodigen Richard uit om mee te doen. De razend spannende heist film vol actie en humor met Pierce Brosnan in de hoofdrol is vanaf 26 augustus aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen.

Richard Pace, een briljant internationaal opererende dief, ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn gewaagde ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt hij opgepikt door de Misfits, een bende moderne Robin Hoods onder leiding van de excentrieke en charismatische Ringo. De groep overtuigt Pace om zich bij hen aan te sluiten om de overval van de eeuw te plegen: miljoenen aan goudstaven stelen, die worden bewaard onder een van de best beveiligde gevangenissen ter wereld.



De volledige cast bestaat uit Pierce Brosnan (James Bond: The World is not Enough, Mama Mia), Jamie Chung (Big Hero 6, Gotham), Hermoine Corfield (Mission Impossible: Rogue Nation), Nick Cannon (Men in Black II), Tim Roth (Rob Roy, Lie to me, The Hateful Eight), Mike Angelo en Rami Jaber.

Release: 26 augustus 2021
Kijkwijzer: 12, geweld en grof taalgebruik
Duur: 94 minuten

Bron en foto © Just Entertainment

Vorig artikel[Video] The Boy Behind the Door binnenkort in de bioscoop
Volgend artikelRamon Leeuwin terug in veilige haven