Home Entertainment Netflix brengt Creel House tot leven in geheime Stranger Things 4 Experience...

Netflix brengt Creel House tot leven in geheime Stranger Things 4 Experience in Nederland

© Netflix

Netflix brengt ter ere van de release van Stranger Things 4 Volume 2 het Creel House tot leven. De deuren van het welbekende vervloekte huis worden geopend in een immersive experience dat plaatsvindt op 28 en 29 juni op een mysterieuze plek in het midden van Nederland. De ‘Creel House Experience’ is slechts voor een beperkt aantal fans weggelegd, zij moeten een 11-cijferige code kraken om kans te maken op toegang tot het huis. 

In de ‘Creel House Experience’ kunnen bezoekers door verschillende angstaanjagende kamers van het Creel House lopen, waar ze de geschiedenis van het huis onderzoeken. Het vervloekte huis speelt een belangrijke rol in het vierde deel van de reeks: de hoofdrolspelers van Stranger Things bezoeken de bouwval in hun zoektocht naar antwoorden. Één ding is zeker, de Upside Down is hier net zo aanwezig als in de rest van Hawkins.

Wereldwijd succes

Netflix opende eerder al verschillende populaire experiences in onder andere Londen en New York, maar nu is het ook de beurt aan Nederland. Er is alleen één groot verschil; de Nederlandse ervaring is maar voor een beperkt aantal mensen te bezoeken. Alleen de allergrootste fans ontvangen een ticket om naar binnen te gaan. 

Om kans te maken op een ticket kunnen fans vanaf woensdag 22 juni om 10:00 uur tot vrijdag 24 juni 23:59 uur hun kennis testen met vragen over de serie. Wanneer alle vragen goed zijn beantwoord, wordt er een elf-cijferige code gedeeld om de deelname te bevestigen. Maar let op: je moet niet bang zijn voor spinnen als je de ‘Creel House Experience’ wilt bezoeken. Meer informatie over deelname is te vinden op de social kanalen van Netflix of op www.creelhouse.nl

Over Stranger Things 4

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things 4 Volume 1 is sinds de lancering op 27 juni massaal bekeken. Wereldwijd keken abonnees in de afgelopen maand bij elkaar opgeteld 781 miljoen uur van de reeks en dat is een record. De serie is daarmee de best bekeken Engelstalige serie op Netflix ooit.  Het vervolg van de reeks, Stranger Things 4 Volume 2,  is vanaf vrijdag 1 juli wereldwijd te zien op Netflix.

Bron en foto © Netflix

Vorig artikelHet gouden TOTZ-kwartet is terug: Laura Tesoro & Aaron Blommaert hosten samen met Anne & Willy hét muziekfeest van het jaar, tickets nu verkrijgbaar
Volgend artikelAmazfit kondigt T-Rex 2-smartwatch aan, een robuust horloge dat is ontwikkeld om weer en wind te trotseren