Home Nieuws Film nieuws Jeugdsentiment in een nieuw jasje: Pinocchio en 5 andere verfilmingen bij Pathé...

Jeugdsentiment in een nieuw jasje: Pinocchio en 5 andere verfilmingen bij Pathé Thuis

Iedereen heeft er wel eentje: een film waarvan je het script woord voor woord kent of waar je mooie nostalgische herinneringen aan hebt. Voor wie inmiddels een jaartje ouder is en het origineel al té vaak heeft gezien is het des te leuker als zo’n klassieker wordt verfilmd. Velen keken zo ook uit naar een hervertelling van Pinocchio. De verfilming van het bekende Italiaanse sprookje is vanaf vandaag te zien bij Pathé Thuis

Pinocchio
In deze nieuwe vertelling van het klassieke sprookje keert regisseur Matteo Garrone terug naar de wortels van het originele Pinocchio-verhaal. Een tot leven gekomen marionet kan een echte jongen worden als hij zich eerlijk en betrouwbaar gedraagt. Liegt hij, dan groeit zijn neus. Met deze baanbrekende liveaction verfilming creëert hij een fantasiewereld van mysterie en verwondering, vol stralende, grappige en ontroerende momenten. Kijk Pinocchio vanaf €3,99 op Pathé Thuis.

Ook deze klassiekers werden in een nieuw jasje gestoken en zijn te zien bij Pathé Thuis

Annie 
Annie werd door haar ouders achtergelaten toen ze een baby was. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan. Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks Annie onder zijn hoede neemt. De muzikale film is gebaseerd op de gelijknamige musical en de strip Little Orphan Annie van Harold Gray uit 1924. Kijk Annie vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Maleficent
Maleficent groeit op als een prachtige vrouw met een oprecht hart. Wanneer de harmonie van het land verstoord wordt, verandert haar hart in steen. Uit wraak spreekt ze een vloek uit op de pasgeboren Aurora, dochter van de opvolgend koning. De film is een remake van Doornroosje, maar hier wordt het sprookje verteld vanuit het oogpunt van de fee Malafide, gespeeld door Angelina Jolie. Kijk Maleficent vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

The Jungle Book
Het mensenjong Mowgli groeit op bij een wolvenroedel. Wanneer de tijger Shere Khan hem als een bedreiging ziet, wordt Mowgli gedwongen om de plek waar hij is opgegroeid te verlaten. Samen met de panter Bagheera gaat hij op reis en dankzij de geavanceerde filmtechnieken is dit avontuur misschien nóg wel beter dan het origineel. Kijk The Jungle Book vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Aladdin
Aladdin wordt verliefd op een prinses, de dochter van de Sultan. Wanneer hij een magische lamp vindt waaruit een Geest verschijnt die in staat is alle wensen te vervullen, probeert hij het hart van de prinses te veroveren. Met in de hoofdrollen onder anderen Naomi Scott, Will Smith en de Nederlandse acteur Marwan Kenzar belooft het een leuke filmavond te worden. Kijk Aladdin voor €14,99 op Pathé Thuis.

Scooby
Al sinds 1967 kunnen we genieten van de avonturen van hond Scooby-Doo en Shaggy. Na honderden opgeloste zaken worden ze in deze fllm geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Kijk Scooby vanaf €5,99 op Pathé Thuis.

Het nieuwe filmaanbod vind je hier.

Bron © Pathé

Vorig artikelTest je Top 4000 Muziekquiz, weet jij alles?
Volgend artikel[Review] Destiny 2: Beyond Light
Ik ben de eigenaar van Planetzone