Home Nieuws Film nieuws Grootbeeldfilms van Omniversum vanaf nu beschikbaar op Pathé Thuis

Grootbeeldfilms van Omniversum vanaf nu beschikbaar op Pathé Thuis

Van de koude bergtoppen in Alaska tot de savannes in Afrika: de mooiste plekken van de wereld kun je vanaf vandaag vanuit je woonkamer bewonderen met de grootbeeldfilms van Omniversum via streamingdienst Pathé Thuis. De eerste titels zijn Africa the Serengeti, Alaska, America’s Music JourneyAustralia, JerusalemRocky Mountain Express en Super Speedway.

De films zijn vanaf vandaag beschikbaar op het streamingplatform. Zo bieden Omniversum en Pathé Thuis, nu het Haagse filmtheater vanwege de coronacrisis is gesloten, een mooi alternatief waarmee liefhebbers van films kunnen blijven genieten. In de volgende weken wordt het aanbod aangevuld met onder meer Coral Reef Adventure, Dolphins, Humpback Whales, Jerusalem, The Living Sea, National Parks Adventure en Van Gogh. De grootbeeldfilms zijn veelvuldig bekroond en transporteren kijkers naar bijzondere plekken op aarde en onder water.

In de afgelopen weken heeft Pathé Thuis op het platform diverse films vervroegd uitgebracht, zoals Birds of Prey, Jumanji: The Next Level en Pathé Thuis Original Suriname. Thomas van de Weerd, oprichter van Pathé Thuis: “Op deze manier bieden we consumenten toegang tot de beste films en geven we tegelijkertijd de films de aandacht geven die ze verdienen. De collectie van Omniversum is daaraan een mooie toevoeging.”

Berend Reinhoudt, directeur Omniversum: “In deze moeilijk tijd, waarin wij onze bezoekers niet de overdonderende ervaring in onze koepel kunnen bieden, zijn we heel blij dat we in Pathé Thuis een partner hebben gevonden om onze prachtige films een thuis te geven en ze zo toegankelijk te maken voor een nog groter publiek.”

Bron © Omniversum / Pathé