Home Nieuws Film nieuws Gloednieuwe trailer Ant-Man and The Wasp: Quantumania gelanceerd

Gloednieuwe trailer Ant-Man and The Wasp: Quantumania gelanceerd

(L-R): Paul Rudd as Scott Lang/Ant-Man, Kathryn Newton as Cassandra "Cassie" Lang, Evangeline Lilly as Hope Van Dyne/Wasp in Marvel Studios' ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

© 2022 MARVEL.

Zojuist is een gloenieuwe trailer vrijgegeven voor de nieuwe Marvel Studios’ film “Ant-Man and The Wasp: Quantumania”, de film draait vanaf 15 februari 2023 in de bioscoop.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is de start van fase 5 van de Marvel Cinemanic Universe en de film introduceert een van de meest krachtige slechteriken: Kang the Conqueror. Bekijk nu de nieuwe trailer, de nieuwe poster en een aantal nieuwe stills van dit gloednieuwe avontuur.

Jonathan Majors as Kang The Conqueror in Marvel Studios’ ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2023 MARVEL.

We zien superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) terug op het grote doek om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten. Samen met Hope’s ouders Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) verkennen ze de Quantum Realm, waarbij er vreemde nieuwe wezens op hun pad komen. Zo beginnen ze aan een avontuur dat hen voorbij de grenzen zal brengen van wat ze voor mogelijk hielden. In “Ant-Man and the Wasp” is Jonathan Majors te zien als Kang. De film wordt geregisseerd door Peyton Reed; Kevin Feige en Stephen Broussard zijn de producenten.

Ant-Man and The Wasp: Quatumania” is vanaf 15 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron en foto © 2022 MARVEL.