Home Nieuws Film nieuws Final trailer Halloween Ends gelanceerd

Final trailer Halloween Ends gelanceerd

Michael Myers (aka The Shape) in HALLOWEEN ENDS, directed by David Gordon Green © Copyright Universal Studios All Rights Reserved

[16] [Horror] Final girl. Final face-off. Final trailer.

© Copyright Universal Studios All Rights Reserved



Na 45 jaar komt er een spectaculair en angstaanjagend einde aan de meest geliefde horrorfranchise in de filmgeschiedenis. Laurie Strode neemt het voor de allerlaatste keer op tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Het wordt een confrontatie zoals nooit tevoren en maar één van hen zal het overleven.
 
De legendarische Jamie Lee Curtis keert nog één keer terug als Laurie Strode, de eerste zogenaamde ‘final girl’ in het horrorgenre. Curtis heeft Laurie, de rol die haar beroemd heeft gemaakt, inmiddels meer dan vier decennia gespeeld. Er zijn maar weinig acteurs die zo lang een bepaalde rol hebben vertolkt. Bij de relaunch van de franchise in 2018 verbrak Halloween alle bezoekersrecords. Het was het meest succesvolle deel in de franchise en kende het beste openingsweekend van een horrorfilm met een vrouw in de hoofdrol.

© Copyright Universal Studios All Rights Reserved

This is Laurie Strode’s last stand.
 
Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills, die vorig jaar uitkwam, woont Laurie bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires. Tientallen jaren lang heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar Laurie heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten. Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.
 
In HALLOWEEN ENDS keert ook Will Patton terug als agent Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace en James Jude Courtney als Michael Myers.


 
HALLOWEEN ENDS is gemaakt door hetzelfde team dat de franchise nieuw leven heeft ingeblazen met Halloween en Halloween Kills. De film is geregisseerd door David Gordon Green naar een scenario van Paul Brad Logan (Manglehorn), Chris Bernier (tv-serie The Driver), Danny McBride en David Gordon Green, dat gebaseerd is op de door John Carpenter en Debra Hill gecreëerde personages. HALLOWEEN ENDS is geproduceerd door Malek Akkad, Jason Blum en Bill Block. De uitvoerend producenten zijn John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green, Ryan Freimann, Ryan Turek, Andrew Golov, Thom Zadra en Christopher H. Warner.
 
Universal Pictures, Miramax en Blumhouse presenteren een productie van Malek Akkad, in samenwerking met Rough House Pictures

HALLOWEEN ENDS draait vanaf 13 oktober a.s. alleen in de bioscoop. Ook in IMAX.

Voor meer informatie: HalloweenEnds.nl
#HalloweenEnds

Bron en foto © Copyright Universal Studios All Rights Reserved

Vorig artikelMeeste nominaties Buma NL Award voor Mart Hoogkamer en Donnie
Volgend artikelPlanetZone TV IFA 2022 Afl 6: De nieuwste snufjes van Promate (en Vertux)
Ik ben de eigenaar van Planetzone