Home Film nieuws Films NL Tweede deel van Huisvrouwen Bestaan Niet in voorpremière tijdens Kinepolis Ladies Night

Tweede deel van Huisvrouwen Bestaan Niet in voorpremière tijdens Kinepolis Ladies Night

De film Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is pas vanaf 12 december in de bioscoop te zien, maar jij geniet op 27 november geniet al met je vriendinnen van de voorpremière. In dit tweede deel van de feelgoodfilm volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) op hun hilarische zoektocht naar antwoorden op herkenbare levensvragen. 


Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, in de bioscoop kun je accessoires, mode-items en beautyproducten shoppen en worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van een lekkere vrouwenfilm en na afloop van de Ladies Night ontvang je een fijne goodiebag! Dat klinkt toch als een ultiem avondje uit? Tickets zijn nu te koop!

NLD/Haarlem/20190613 – Stills – Huisvrouwen Bestaan Niet 2 – dag #02 SC 22 HUIS MARJOLEIN Gezinsfoto groeps-app sc. 22

Extra VIP

Wil je jezelf extra in de watten laten leggen? Kom dan naar de VIP Ladies Night in Kinepolis Dordrecht. Kies voor een VIP-ticket en geniet bij binnenkomst in Café+ van wijn en hapjes van Restaurant Bolwerck, win meer prijzen in de loterij en ga naar huis met een nóg beter gevulde goodiebag! 

De film:

Elke familie heeft soms een grote schoonmaak nodig. Na het succes van de komische film Huisvrouwen Bestaan Niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg niet uitblijven! In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. Eva van de Wijdeven speelt Gijsje (31), moeder van peuter Seb en CEO van reclamebureau Daily. Haar partner Jasper heeft ondertussen, wel een beetje onverwacht, óók een glanzende carrière op een architectenbureau. Gijsje vindt dat een drukke baan van beide ouders niet in de weg hoeft te staan van goed ouderschap. Gewoon een kwestie van organiseren. Van vaatwasser tot seks, van opvoeding tot administratie. Ze wordt door haar moeder en haar zus met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen, zakenman van het jaar worden én tussendoor nog een beetje verplicht te ontspannen. Jelka van Houten speelt Marjolein (41) die opeens wel erg met zichzelf wordt geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Ze begint zich te ergeren aan haar man Huib met het kauwen op zijn appelmoes en zijn enkelsokjes. Huib gaat haar niet wakker kussen uit haar coma, dus neemt ze het heft in eigen handen. Ze neemt motorrijlessen, gaat helemaal los met haar beste vriend Bram, probeert het vuur in Huib weer aan te wakkeren. Als Marjolein ontdekt dat Huib geheimen te verbergen heeft, besluit ze relatie opnieuw uit te vinden en trekt hierbij alles uit de kast. Loes Luca speelt Loes (61) die haar hele leven vooral druk is geweest met zichzelf. Ze heeft veel jongere vluchtige scharrels, maar kan hier haar ei niet volledig bij kwijt. Haar dochters zijn vooral bezig met zichzelf terwijl Loes nu juist de ruimte heeft om moeder te zijn. Dan ontmoet ze Bernd, de schrijver van een zelfhulpboek én iemand van haar eigen leeftijd. Ze raakt helemaal in de ban van deze lifecoach en probeert haar dochters en hun partners ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten haar dochters totaal niet op te wachten. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is een komische film over echte vrouwen die hardop worstelen met nieuwe levensvragen. Uiteindelijk komen ze met de nodige kritiek en hulp van elkaar er weer bovenop. Natuurlijk niet precies zoals ze in hun hoofd hadden, want ook in het vervolg op de succeskomedie Huisvrouwen Bestaan Niet 1 geldt : “Je kan van alles bedenken, het loopt toch altijd anders”. Eén ding is zeker, ze worden geen Huisvrouw. Want die bestaan (nog steeds) niet.

NLD/Wormer/20190710 – Stills – Huisvrouwen Bestaan Niet 2 – dag #17 SC 75A SHOARMATENT – Dames eten broodje shoarma, zien Huib en Giovanca

Praktische info Ladies Night: Huisvrouwen Bestaan Niet 2

  • Wanneer: woensdag 27 november
  • Aanvangstijd(en): verschilt per locatie
  • Start Film: verschilt per locatie
  • Speelduur: 105 minuten
  • Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht (regulier en VIP Ladies Night), Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer
Vorig artikelMeet Sjopper-Kees van fatboy!
Volgend artikelSBS6 brengt heldhaftig werk van Nederlandse brandweer in beeld
Ik ben de eigenaar van Planetzone