Home Film nieuws Films NL Trailer 25 jaar Friends – Eenmalig in de bioscoop op zondag 20...

Trailer 25 jaar Friends – Eenmalig in de bioscoop op zondag 20 oktober 2019

Op zondag 22 september 2019 was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Het evenement herenigt fans met hun oude BFF’s – Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe – om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

FRIENDS 25: THE ONE WITH THE ANNIVERSARY vindt eenmalig plaats op zondag 20 oktober 2019 in bioscopen door heel Nederland.

De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston).

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®.  In 25 jaar is ‘Friends’ veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.  ‘Friends’ is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

  • Releasedatum: 20 oktober 2019
  • Genre: Comedy
  • Cast: Jennifer Aniston, Matt Leblanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox en David Schwimmer
  • Kijkwijzer: Alle leeftijden

Hashtag: #Friends25