Home Film nieuws Films BE Misdaadserie Undercover op Netflix

Misdaadserie Undercover op Netflix

Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn vanaf 3 mei te zien in de misdaadserie Undercover op Netflix. Vandaag is de officiële trailer vrijgegeven waarin we kennismaken met XTC-producent Ferry Bouman (Lammers), zijn vrouw Danielle (Elise Schaap) en het undercover-duo Anouk (Anna Drijver) en Peter (Tom Waes).

De serie Undercover is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), Tim Haars (New Kids Turbo, Fake), Kevin Janssens (The Ardennes, Vermist) en Huub Smit (New Kids, Riphagen & Bro’s Before Ho’s). Undercover is geproduceerd door Jan Theys (Salamander), geschreven door Nico Moolenaar (Vermist) en geregisseerd door Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée D’amour).
De serie won deze maand de juryprijs voor ‘Beste Serie’ op het prestigieuze Cinequest Film Festival.

Eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, heeft een fijn leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en zijn netwerk op te rollen.

Undercover is vanaf 3 mei te zien op Netflix