Home Film nieuws Films BE Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night 

Lekker wegzwijmelen met Wat Is Dan Liefde tijdens Kinepolis Ladies Night 

Kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt? Die en andere levensvragen worden onder de loep genomen tijdens de Kinepolis Ladies Night met de film Wat Is Dan Liefde op 16 oktober. Topacteurs Elise Schaap en Maarten Heijmans brengen dan met veel humor een ode aan de liefde. Tickets zijn nu te koop!

In Wat Is Dan Liefde (van de makers van SOOF!) krijgt echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) de kans om brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Als ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet, die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt, lijkt de samenwerking gedoemd te mislukken. Naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. 

Liefde met veel extra’s
Op 16 oktober zie je bij Kinepolis de voorpremière van deze heerlijke Nederlandse romcom tijdens de Kinepolis Ladies Night. Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en geniet van een heerlijk welkomstdrankje, stands met accessoires, fashion, en beauty en maak kans op leuke prijzen in de zaal. Na afloop van de film ga je met een leuke goodiebag naar huis. Een compleet avondje uit dus, ben jij erbij? Tickets zijn nu te koop op Kinepolis.nl.

Praktische info:

  • Wat: Ladies Night: Wat is dan Liefde
  • Wanneer: woensdag 16 oktober
  • Aanvangstijd(en): Het event start een uur voor aanvang van de film. Bij Kinepolis Schagen en Kinepolis Zoetermeer begint het event een half uur voor de start van de film
  • Start Film: verschilt per locatie
  • Speelduur: +- 103 min
  • Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)

Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Cinerama Rotterdam