Home Film nieuws Films NL Koele biertjes voor één euro tijdens hete strijd met BBB Fast &...

Koele biertjes voor één euro tijdens hete strijd met BBB Fast & Furious: Hobbs & Shaw (31 juli)

Bier en burgers voor één euro per stuk, veel auto’s en een flinke portie keiharde actie in de voorpremière van Fast & Furious: Hobbs & Shaw... Dat is wat je 31 juli bij een aantal Kinepolis bioscopen te wachten staat tijdens de voordelige Bier, Burgers & Blockbuster avond (BBB). Deze editie maken alle bezoekers ook nog eens kans op een slipcursus mét VIP-catering! Tickets zijn nu te koop. 

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna 5 miljard dollar heeft opgebracht.

Actie zonder grenzen
Ontdek tijdens de BBB onder het genot van een perfect koud biertje en een verse warme burger hoe aartsrivalen Luke Hobbs en Deckard Shaw samen moeten werken om een gemeenschappelijke vijand te verslaan. In de film word je meegevoerd van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Fast & Furious: Hobbs & Shaw is geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Zelf even slippen?
Deze heerlijke portie actie smaakt woensdag 31 juli nog lekkerder met frisse biertjes en sappige burgers voor maar € 1,- per stuk. Heb je na het zien van Fast & Furious: Hobbs & Shaw de intense behoefte om zelf even het gas diep in te trappen? Bewaar die energie dan even tot de 3 uur durende slipcursus mét VIP-catering die je kunt winnen tijdens de BBB. Hoe je kans maakt zie je in de zaal tijdens het event! Dat wil je toch niet missen? Koop snel je tickets voor de beste plaatsen!

NIX<18: onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol.

Praktische info:

  • Wat: BBB: Fast & Furious: Hobbs & Shaw
  • Wanneer: woensdag 31 juli 
  • Aanvangstijd(en): verschilt per bioscoop
  • Start Film: verschilt per bioscoop
  • Speelduur: 136 min
  • Ticketprijs: : €13,55 (3D) excl. andere toeslagen
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer.