Home Nieuws Film nieuws Filmpremieres Week 49

Filmpremieres Week 49

Milla Jovovich stars in Screen Gems and Constantin Films MONSTER HUNTER.

Met deze week aandacht voor onder meer Let Him Go, Monster Hunter, The Comeback Trail en The Dark and The Wicked. Alle onderstaande films draaien vanaf nu in Nederlandse bioscopen.

Let Him Go

Kevin Costner (left) stars as “George Blackledge” and Diane Lane (right) stars as “Margaret Blackledge” in director Thomas Bezucha’s LET HIM GO, a Focus Features release. Credit : Kimberley French / Focus Features

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan.

115 min, thriller

Monster Hunter

Tony Jaa stars in Screen Gems and Constantin Films MONSTER HUNTER.

De nieuwe actie-thriller Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson met Milla Jovovich in de hoofdrol (beiden bekend van de Resident Evil franchise) is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is. Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.

104 min. Fantasy, actie, thriller 3D, te zien in IMAX, Dolby Vision, 4D

The Comeback Trial

Filmproducent Max Barber (Robert De Niro) heeft, na de zoveelste flop, een enorme schuld bij crimineel Reggie Fontaine (Morgan Freeman). Nu zijn leven op het spel staat, besluit Max een westernfilm te produceren met als doel om de hoofdrolspeler te laten verongelukken en zo de verzekeringspremie op te strijken. Maar deze Duke Montana (Tommy Lee Jones) blijkt toch een stuk lastiger te killen dan gedacht…

104 min, komedie

The Dark and The Wicked

Op een afgelegen boerderij, ergens diep in Amerika, ligt een oude man op sterven. Gekluisterd aan zijn bed, vechtend voor zijn laatste adem, zorgt hij voor groot verdriet bij zijn vrouw die eraan onderdoor lijkt te gaan. Wanneer hun volwassen kinderen, Louise en Michael, terug naar huis komen om afscheid te nemen van vader merken ze dat hun moeder door meer dan verdriet alleen overmand wordt. Er hangt een grauwe sluier over het ouderlijk huis, een duisternis die voor angstaanjagende momenten zorgt en het rouwproces van de familie verandert in hun ergste nachtmerrie.

95 min, horror, thriller

Vorig artikel[Review] Nightmare Horror Adventures bordspel
Volgend artikelAmazon Studios kondigt extra castleden aan voor The Lord of the Rings serie