Home Nieuws Film nieuws Filmpremieres week 22 +WIN! bioscoopkaarten

Filmpremieres week 22 +WIN! bioscoopkaarten

WE MOGEN WEER! Vanaf A.s. zaterdag 5 juni gaan alle bioscopen in Nederland weer open en we knallen gelijk met topfilms op het witte scherm! Wat dacht je van onder meer de komedie Bon Bini Judeska in tha house, Nobody, K3 Dans van de Farao, Pieter Konijn op de vlucht, De slag om de Schelde en Cruella waar we ook nog eens bioscoopkaarten en filmprijzen pakket van weggeven!

De slag om de schelde

September Film 2021 © Lennert Hillege

[oorlog, drama] November’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid. Centraal in de film staat de ‘De Slag om de Schelde’ die in het najaar van 1944 plaatsvond in Zeeland en West-Brabant en waarbij meer dan 10.000 personen het leven lieten. Deze slag, die beslissend was voor het verloop van de Tweede Wereldoorlog en staat bekend als één van de belangrijkste en heftigste veldslagen in West-Europa. Toch is er door de jaren heen weinig aandacht aan besteed. De film gaat hier verandering in brengen en vertelt het verhaal van drie jonge personages die ieder op hun eigen manier met oorlog en vrijheid omgaan.

WIN BIOSCOOPKAARTEN: KLIK HIER!

Bon Bini: Judeska in da House

© 2021 WW Entertainment

[Komedie] Tante Judeska levert net haar nichtje Gabriëlla af op het landgoed van haar nieuwe vriend Lucas, als zijn vader – een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken – een landelijke lockdown afkondigt. Gedwongen door de omstandigheden, maar ook uit wederzijds opportunisme, onderwerpen de twee families zich aan deze beproeving. Als uitkomt dat Gabriëlla en Lucas plannen hebben om hun relatie met een huwelijk te bezegelen, slaat de lont verder in het kruitvat en monden de opgelopen spanningen uit in een hilarische veldslag tussen de twee kampen. Overwint de liefde uiteindelijk alles en ziet iedereen in dat zij alleen samen kunnen leven als ze ook echt samen lachen, huilen en kunnen liefhebben?

Nobody

© 2021 Universal Studios All Right Reserved

[Thriller] Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Zijn tienerzoon, Blake (Gage Munroe, The Shack), is teleurgesteld in hem en zijn vrouw, Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman), lijkt alleen maar meer afstand te nemen. Na het incident ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Oude instincten worden weer aangewakkerd en brengen hem op een duister pad, waarbij geheimen uit het verleden en dodelijke vaardigheden aan het licht worden gebracht. In een spervuur van vuisten, geweerschoten en piepende banden moet Hutch zijn familie redden van een gevaarlijke crimineel (de beroemde Russische acteur Aleksey Serebryakov, Amazons McMafia) en ervoor zorgen dat hij nooit meer als een nobody zal worden gezien. Christopher Lloyd (Back to the Future) is te zien als de vader van Hutch en multi-getalenteerde muzikant en acteur RZA speelt de broer van Hutch wiens eigen verborgen talenten Hutch goed van pas komen in zijn zoektocht naar wraak.

Cruella

© 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

[komedie, actie, misdaad]Oscarwinnaar Emma Stone (La La Land) schittert in Cruella, een gloednieuwe live-action film die het verhaal laat zien achter een van de meest beruchte en modieuze schurken ooit: Cruella de Vil. Cruella speelt zich af tegen de achtergrond van het Londen uit de jaren ’70. In de film volgen we de jonge zwendelaar Estella, een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar mode-ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven, die het verlangen naar onheil in haar erg waarderen en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen. Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen ontdekt door Barones von Hellman, een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende, gespeeld door tweevoudig Oscarwinnaar Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility). Maar hun relatie zet bepaalde zaken en onthullingen in gang en zal er uiteindelijk voor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt. Disney’s Cruella is geregisseerd door Craig Gillespie (I, Tonya) en geproduceerd door Andrew Gunn (Freaky Friday), Marc Platt (Mary Poppins Returns) en Kristin Burr (Christopher Robin).

Win Filmprijzen pakket klik hier!

K3: Dans van de Farao

© 2021 Splendid Film

[Familiefilm]Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?


Pieter Konijn op de vlucht / Peter Rabbit 2: The Runaway

© 2021 Sony Pictures

In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden. Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Pieter Konijn is gebaseerd op de personages van Beatrix Potter.

Vorig artikelVideoclip ‘Voor een ander’ (uit Pieter Konijn op de Vlucht) van Tommie Christiaan en Stefania
Volgend artikelSuccescoach Philippe Clement blijft bij Club Brugge