Home Nieuws Film nieuws Videoclip ‘Voor een ander’ (uit Pieter Konijn op de Vlucht) van Tommie...

Videoclip ‘Voor een ander’ (uit Pieter Konijn op de Vlucht) van Tommie Christiaan en Stefania

Bekijk nu de videoclip van het nieuwe nummer ‘Voor een ander’ van zanger en acteur Tommie Christiaan (Beste Zangers, The Passion) en zangeres en actrice Stefania (Eurovisie Songfestival) die speciaal geschreven is voor de film PIETER KONIJN OP DE VLUCHT. Voor de opnames van de videoclip zijn de artiesten samen afgereisd naar de Heemtuin in Malden, waar ze een dag lang in het bos, de weide en de moestuin hebben gerend, gezongen en gewerkt. De single en de videoclip zijn nu te beluisteren en te bekijken via onder meer Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube.

Benjamin (Colin Moody) and Peter Rabbit (James Corden) with the rest of their friends in Columbia Pictures’ PETER RABBIT™ 2: THE RUNAWY.


Het nummer ‘Voor een ander’ gaat over vriendschap en past daarmee uitstekend bij de film over het beroemde konijn en zijn vrienden. Het nummer zal tijdens de aftiteling van de Nederlandse versie van de bioscoopfilm te horen zijn. 

Voor Tommie en Stefania is dit de eerste keer dat ze samenwerken, naar aanleiding van het feit dat ze allebei een stem in de film vertolken. Tommie natuurlijk als hoofdrolspeler Pieter Konijn en Stefania in de rol van Amelia, een meisje dat Pieter Konijn graag wil adopteren.

Peter Rabbit (James Corden) and the rest of his friends overlooking the Gloucester Farmer’s Market in Columbia Pictures’ PETER RABBIT™ 2: THE RUNAWY.

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Als hij buiten de tuin op avontuur gaat, komt Pieter in de problemen en doet zijn familie er alles aan om hem te vinden.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter Konijn. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Levi van Kempen (Diederik Stadsmuis) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). De stemmen van de nieuwe personages worden ingesproken door André Dongelmans (Nigel Basil Jones), Edwin Jonker (Barnabas), Murth Mossel (Ronald Rat), Peggy Vrijens (marketing medewerker) en Stefania (Amelia).

Mr. McGregor (Domhnall Gleeson) and Peter Rabbit (James Corden) in Londonin Columbia Pictures’ PETER RABBIT™ 2.


In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef), Rose Byrne (Annie, Bad Neighbours) als Bea en David Oyewolo (Selma) als Nigel Basil Jones. James Corden (The PromThe Late Late ShowCarpool Karaoke) spreekt de stem in van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (Once Upon a Time… in Hollywood, I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Aimee Horne (Love is Now).

PIETER KONIJN OP DE VLUCHT is gebaseerd op de personages en verhalen van Beatrix Potter.

PIETER KONIJN OP DE VLUCHT draait vanaf zaterdag 5 juni a.s. in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie

Bron en foto © Sony Pictures