Home Nieuws Film nieuws Fast & Furious 9 #1 in o.a. China, Rusland en Korea

Fast & Furious 9 #1 in o.a. China, Rusland en Korea

FAST & FURIOUS 9 is afgelopen weekend in acht landen in bioscooprelease
gegaan en heeft met een opbrengst van $163 miljoen het record verbroken van het meest succesvolle openingsweekend aan de internationale box office tijdens de pandemie. Het negende deel van de succesvolle Fast & Furious franchise is op de eerste plaats geopend in o.a. China ($136 miljoen), Korea (($9,9 miljoen), Rusland ($8,3 miljoen), Saüdie Arabië ($2,7 miljoen) en de Verenigde Arabische Emiraten ($2,6 miljoen). De film draait vanaf 25 juni in de Amerikaanse bioscopen en is vanaf 8 juli a.s. in Nederland te zien.

De cast van de film bedankte de fans voor het succesvolle openingsweekend in

deze video

No matter how fast you are, no one outruns their past.

Dominic Toretto (Vin Diesel) leidt een rustig bestaan samen met Letty (Michelle Rodriguez) en zijn zoontje Brian. Beiden weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen. Wanneer blijkt dat dit Doms verdwenen broer Jakob is, (John Cena) wordt deze levensbedreigende situatie nog ingewikkelder.

De regie van FAST & FURIOUS 9 is in handen van Justin Lin die ook aan het roer stond van de derde, vierde, vijfde en zesde succesvolle delen uit de franchise (The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five, Fast & Furious 6). Deze spectaculaire nieuwe film neemt je mee van Londen tot Tokyo, van Midden-Amerika tot Edinburgh en van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de drukke straten van Tblisi.

Verder met o.a. Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena en Cardi B.

FAST & FURIOUS 9 is geproduceerd door Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend en Samantha Vincent.

#F9 #FastandFurious


www.facebook.com/FastandFuriousNL

Bron en foto © Universal Pictures