Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer van Cyrano gelanceerd

Eerste trailer van Cyrano gelanceerd

Peter Dinklage stars as Cyrano and Bashir Salahuddin as Le Bret in Joe Wright’s CYRANO A Metro Goldwyn Mayer Pictures film Photo credit: Peter Mountain © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Regisseur Joe Wright onthult de eerste beelden van CYRANO, een verfilming van de bekende musical, waarin Peter Dinklage (Game of Thrones) opnieuw de titelrol speelt en Haley Bennett (The Girl on the Train) wederom te zien is als Roxanne.
De rol van Christian wordt vervuld door Kelvin Harrison Jr. (Waves).

CYRANO draait vanaf 13 januari 2022 in de bioscoop.
#Cyrano

Joe Wright (Darkest Hour, Atonement) sprak uitgebreid met journalist Rebecca Ford van Vanity Fair, over het ontstaan van de film tijdens de pandemic.

Bekijk het interview hier.

Op de wereldpremière van de film tijdens het Telluride Film Festival, werd Peter Dinklage door zijn optreden als Cyrano, al opgemerkt als mogelijke Oscarkandidaat.

Met CYRANO onthaalt regisseur en Oscarwinnaar Joe Wright bioscoopbezoekers op een symfonie van emoties met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie.

Cyrano de Bergerac, gespeeld door Peter Dinklage, is zijn tijd vooruit en is niet alleen een briljant zwaardvechter in duels, maar ook uiterst bedreven in het verbale steekspel. Maar omdat hij ervan overtuigd is dat hij vanwege zijn uiterlijk nooit
het hart zal veroveren van een toegewijde vriendin, de bevallige Roxanne (Haley Bennett), heeft hij haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens. Bovendien is Roxanne tot over haar oren verliefd op Christian (Kelvin Harrison Jr.).

Bron en foto © Universal Pictures /

Photo credit: Peter Mountain
© 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.