Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer The Forever Purge gelanceerd

Eerste trailer The Forever Purge gelanceerd [Thriller-Horror]

Purgers in The Forever Purge, directed by Everardo Gout.

This time there are no rules.

Bekijk nu de eerste trailer van THE FOREVER PURGE van Blumhouse Productions (The Purge-filmreeks, Get Out, Split).

Deze zomer worden alle regels gebroken in THE FOREVER PURGE wanneer een sekte van anarchistische plunderaars besluit dat de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering) niet stopt bij zonsopgang, maar nooit zal eindigen. In dit nieuwe hoofdstuk van de succesvolle horrorfranchise van Blumhouse zijn de leden van een ondergrondse beweging niet langer tevreden met één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig.

(from left) Dylan Tucker (Josh Lucas), Adela (Ana de la Reguera) and Juan (Tenoch Huerta) in The Forever Purge, directed by Everardo Gout.

Adela (Ana de la Reguera, Cowboys & Aliens) en haar man Juan (Tenoch Huerta, Days of Grace) wonen in Texas, waar Juan werkt op de ranch van de rijke familie Tucker. Juan maakt indruk op pater familias Caleb (Will Patton, Halloween), wat jaloezie opwekt bij Calebs zoon Dylan (Josh Lucas, Ford v Ferrari). Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende moordenaars de familie Tucker aan – inclusief Dylans vrouw (Cassidy Freeman, The Righteous Gemstones van HBO) en zijn zus (Leven Rambin, The Hunger Games). Beide families worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten om hen heen uit elkaar beginnen te vallen.

Purgers in The Forever Purge, directed by Everardo Gout.

THE FOREVER PURGE is geregisseerd door Everardo Gout, schrijver-regisseur van de bekroonde thriller Days of Grace. Het scenario is geschreven door James DeMonaco, de bedenker van de franchise. De film wordt geproduceerd door Jason Blum namens Blumhouse Productions, Platinum Dunes partners Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller en Man in a Tree duo James DeMonaco en Sébastien K. Lemercier. De uitvoerend producenten van de film zijn Marcei A. Brown, Everardo Gout en Jeanette Volturno.

THE FIRST PURGE draait vanaf 1 juli a.s. in de bioscoop

Bron en foto © Universal Pictures International

Vorig artikelEredivisie onthult logo in aanloop naar jubileumseizoen
Volgend artikel[video] Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie maken zich op voor apotheose