Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer Lyle, Lyle, Crocodile gelanceerd

Eerste trailer Lyle, Lyle, Crocodile gelanceerd

(l to r) Mrs. Primm (Constance Wu), Josh Primm (Winslow Fegley), Lyle (Lyle the Crocodile) and Hector (Javier Bardem) slurp up an ice cream sundae in Columbia Pictures LYLE, LYLE, CROCODILE. Photo by: Courtesy of Sony Pictures

LYLE, LYLE, CROCODILE is een live-action/CGI musical en komedie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Bernard Waber. In de film komt het populaire personage uit het boek tot leven en wordt hij wereldwijd geïntroduceerd aan een nieuw publiek.

Nadat het gezin Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Lyle (Shawn Mendes) ontdekt. Lyle is een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Lyle bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps (Brett Gelman) moet het gezin samenwerken met Lyle’s charismatische eigenaar Hector P. Valenti (Javier Bardem). Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.
 
In LYLE, LYLE, CROCODILE zijn nieuwe nummers te horen, gezongen door Shawn Mendes en geschreven door het team achter de muziek van The Greatest Showman, Benj Pasek & Justin Paul. De speciaal voor de film geschreven nummers maakten Pasek en Paul samen met Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick en Joriah Kwamé. De film is geregisseerd door Will Speck en Josh Gordon naar een scenario van Will Davies. Speck en Gordon zijn ook verantwoordelijk voor de productie samen met Hutch Parker en uitvoerend producenten Kevin K. Vafi, Dan Wilson, Robert J. Dohrmann, Benj Pasek, Justin Paul, Tarak Ben Ammar en Andy Mitchell.

Bekijk hieronder de eerste trailer van LYLE, LYLE, CROCODILE met nieuwe songs van Shawn Mendes als de geliefde zingende krokodil Lyle.

LYLE, LYLE, CROCODILE draait vanaf 7 december a.s. alleen in de bioscoop.

#LyleLyleCrocodile

Bron en foto © Copyright 2021 CTMG Inc All Rights Reserved

Vorig artikel[video] Samsung debuteert met op ‘Stranger Things’ geïnspireerde korte film die is geschoten met de Galaxy S22 Ultra
Volgend artikelDisney+ kondigt nieuwe originele serie “Santa Evita” aan