Home Nieuws Film nieuws CineMember lanceert nieuwe mobiele- en televisie apps

CineMember lanceert nieuwe mobiele- en televisie apps

Video on demand-platform CineMember, aanbieder van meer dan 750 kwaliteitsfilms, heeft volledig nieuwe mobiele- en Smart TV-apps gelanceerd. De nieuwe mobiele apps zijn beschikbaar op smartphones en tablets met iOS en Android. Waar voorheen gebruik werd gemaakt van hybride-apps zijn de nieuwe mobiele apps volledig ‘native’, met als grootste voordeel dat het gebruiksgemak sterk is verbeterd. De Smart TV-apps zijn beschikbaar op een groot aantal recente Smart TV’s van Philips, LG en Samsung. Naast het kijken van films op je televisie met behulp van Chromecast of Airplay (Apple TV), is het met de Smart TV-apps nu ook mogelijk om CineMember-films direct vanaf je Smart TV te kijken.

Met deze nieuwe apps verbetert het platform het gebruiksgemak én speelt het in op de behoefte om films direct op de televisie te kunnen kijken. ‘We merken dat veel gebruikers onze films het liefst op hun televisie kijken. Dit kon natuurlijk al via Chromecast en Airplay (Apple TV), maar met de nieuwe apps willen we ons platform nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker maken en de kijkervaring van onze klanten verder verbeteren. Zo hopen we nog meer mensen te kunnen enthousiasmeren om van ons aanbod gebruik te maken’, aldus directeur Rick Hartman.

De mobiele apps zijn nu te downloaden uit de App Store en de Google Play Store. De Smart TV apps zijn te vinden in de app stores van Samsung, Philips en LG. Een overzicht van de modeljaren en besturingssystemen die worden ondersteund vind je hier.

CineMember is opgericht in mei 2018 en is een initiatief van September Film. Naast een strategisch partnerschap met Cinéart, wordt het platform met content ondersteund door o.a. Paradiso, Cherry Pickers, Lumière, Cinemien, In The Air, Arti Film, Mooov en Just Entertainment. CineMember biedt ruim 750 kwaliteitsfilms die je voor een vast bedrag per maand op maximaal vier schermen tegelijk kunt kijken en is beschikbaar in zowel Nederland als in België. www.cinemember.nl

Bron © Cinemember

Vorig artikelMartin Garrix eerste Nederlander met nummer met 1 miljard Spotify streams
Volgend artikelVerdediger Leon Guwara naar VVV-Venlo