Home Nieuws Film nieuws Amazon Prime Video onthult officiële trailer  animatie komedieserie Fairfax

Amazon Prime Video onthult officiële trailer  animatie komedieserie Fairfax

© Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer en key art onthuld voor de animatie geanimeerde comedy serie Fairfax. Skyler Gisondo, Kiersey Clemons, Peter S. Kim, en Jaboukie Young-White spelen vier beste middelbare school vrienden op hun nooit eindigende zoektocht naar bekendheid op Fairfax Avenue in Los Angeles- het hart van de hypebeast cultuur. De serie gaat over de tijdloze strijd om cooler te zijn dan je bent, om erbij te horen terwijl je opvalt, en hoe het voelt om in de rij te staan voor een paar sneakers die je nooit gaat kopen.

Alle acht afleveringen gaan op 29 oktober wereldwijd in première, exclusief op Prime Video.

De gastcast van Fairfax bestaat verder uit Pamela Adlon, Jeff Bottoms, Yvette Nicole Brown, Rob Delaney, Zoey Deutch, Colton Dunn, John Leguizamo, Camila Mendes, Larry Owens, Linda Park, Billy Porter, Ben Schwartz, Tim Simons, en JB Smoove.

De serie is gemaakt en geproduceerd door oude vrienden Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum, en Teddy Riley. Andere uitvoerende producenten zijn Jon Zimelis en Jason U. Nadler voor Serious Business (@midnight); Peter A. Knight (Bojack Horseman); en Chris Prynoski, Ben Kalina, en Antonio Cannobio voor Titmouse (Big Mouth). De kunstenaar Somehoodlum, die de karakters voor de serie ontwierp, dient als adviserend producent naast het pop/internet cultuur kleding en media merk Pizzaslime.

Bron en foto © Amazon Prime Video