Home Nieuws Film nieuws Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland

Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland

Amazon Prime Video lanceert de Prime Video Store in Nederland met nieuwe filmreleases zoals Jumanji: Next Level en Penoza: The Final Chapter, per direct beschikbaar te huur of te koop

Alle klanten van Amazon in Nederland kunnen nu nieuwe releases en blockbusters huren of kopen in de Prime Video Store via primevideo.com en de Prime Video app Amerikaanse en lokale filmstudio’s zoals Disney, Warner Bros., Universal, Sony, Paramount, Lionsgate, Dutch FilmWorks, WW Entertainment and Belga Film zullen hun titels beschikbaar stellen, waaronder nieuwe releases zoals 1917, Jumanji: The Next Level en Penoza: The Final Chapter die nu direct kunnen worden bekeken

De Prime Video Store biedt een aanvulling op het streaming-aanbod van populaire speelfilms en televisieshows op Prime Video dat al toegankelijk is via een Prime lidmaatschap, met Amazon Originals zoals Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel en Fleabag.

Amazon Prime Video kondigde vandaag de lancering aan in Nederland van de Prime Video Store, die klanten de kans biedt om nieuwe filmreleases te huren of te kopen, waaronder Hollywood blockbusters en titels die favoriet zijn onder filmfans. Deze nieuwe lancering vormt een aanvulling op de grote selectie populaire en exclusieve speelfilms en televisieshows die voor klanten met een Prime lidmaatschap reeds zonder extra kosten als stream beschikbaar zijn op Prime Video, waaronder Amazon Original series en films als Tom Clancy’s Jack Ryan , The Boys , The Marvelous Mrs. Maisel , Star Trek: Picard en The Astronauts .

De Prime Video Store brengt films als huur of koop van grote Amerikaanse studio’s zoals Disney, Warner Bros., Universal, Sony, Paramount en Lionsgate, met recente nieuwe titels zoals 1917, Jumanji: The Next Level en Star Wars: The Rise of Skywalker , die per direct te zien zijn. Lokale filmstudio’s zoals Dutch FilmWorks, WW Entertainment and Belga Films brengen bij de lancering lokale titels als Penoza: The Final Chapter, Onze Jongens in Miami en Mees Kees in de Wolken . Alle klanten van Amazon kunnen titels huren of kopen in de Prime Video Store via primevideo.com en de Prime Video app op Smart TV’s, mobiele Android-apparaten, spelcomputers en de Amazon Fire TV Stick.

‘We hebben gezien hoezeer onze klanten het grote aanbod van nieuwe filmreleases waarderen die als koop of huur beschikbaar zijn op de Prime Video Store in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan, en daarom verheugt het ons om deze service vandaag uit te rollen in Nederland,’ aldus Mike Hopkins, Senior Vicepresident van Amazon Prime Video & Amazon Studios . ‘De Prime Video Store brengt alle klanten van Amazon de nieuwste releases en blockbusters van de beste Amerikaanse filmstudio’s en lokale filmproducenten als huur of koop, in aanvulling op het geweldige entertainment dat met een Prime lidmaatschap reeds beschikbaar is via Prime Video.’

De Prime Video Store sluit naadloos aan bij het geweldige entertainmentaanbod van Prime Video, waarbij populaire films en televisieshows via Prime Video zonder extra kosten beschikbaar zijn voor klanten met een Prime lidmaatschap, via live add-ons of met on demand abonnementen van Prime Video Channels. Vanaf vandaag zijn de nieuwste filmreleases beschikbaar als huur of koop bij de Prime Video Store, via primevideo.com en de Prime Video app voor verschillende apparaten. Klanten kunnen via internet, Smart TV’s en Android titels zoeken en bekijken via de nieuwe ‘Store’ tab in het navigatiemenu. Films die eerder zijn gehuurd of gekocht kunnen nog steeds worden bekeken in de ‘Mijn Spullen’ tab op iOs.

Naast Nederland is de Prime Video Store ook recent gelanceerd in Frankrijk, Italië, Spanje, Canada, Australië en Mexico.

Bron © Amazon