Home Nieuws Film nieuws Amazon biedt Prime-leden Sneak Peek van Lord of the Rings

Amazon biedt Prime-leden Sneak Peek van Lord of the Rings

© Prime Video

Vandaag is de 60 seconden durende clip van de langverwachte serie The Lord of the Rings: The Rings of Power uitgebracht, deze clip is exclusief voor alle Prime-leden als sneak peek voor 48 uur te zien.

In aanloop naar Amazon’s exclusieve dealsevent Prime Day op 12-13 juli, kondigt Amazon vandaag een mooie nieuwe, exclusieve ervaring aan. In afwachting van Prime Video’s langverwachte nieuwe serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, die op 2 september in première gaat, kunnen Prime-leden vanaf vandaag, 48 uur van tevoren toegang krijgen tot een nooit eerder vertoonde exclusieve sneak peek van 60 seconden.

“Wij zijn altijd op zoek naar manieren om meer exclusieve ervaringen aan onze Prime leden te bieden, zoals om als eerste een sneak peek te bekijken van de langverwachte serie van 2022. Het Prime lidmaatschap biedt een unieke manier om profiteren van shopping-, korting – en entertainmentvoordelen, en we zijn nog maar net begonnen,” aldus Jamil Ghani, Vice President van Amazon Prime:
 
Exclusieve Sneak peek in “Middle-earth”
De langverwachte serie, The Lord of the Rings: The Rings of Power, gaat opvrijdag 2 september wereldwijd exclusief in première op Prime Video. J.R.R. Tolkien’s legendarische geschiedenis van de Second Age of Middle-earth staat centraal in dit epische drama dat zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings boeken afspeelt. In de sneak peek van 60 seconden, die vanaf 6 juli exclusief beschikbaar is voor Prime-leden, roept een onheilspellend hemelverschijnsel vragen op bij de inwoners van Middle-earth.
 
Log in op je Prime account en ga naar primevideo.com/ringsofpower om de exclusieve sneak peek van The Rings of Power te bekijken en de serie aan je watchlist toe te voegen.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelJoe versterkt aanbod met digitale zender ‘Joe 10 Om Te Zien’
Volgend artikelWIN! Thor: Love and Thunder pakket