Home Nieuws Film nieuws 750.000 bezoekers voor Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

750.000 bezoekers voor Minions: Hoe Gru Superschurk Werd

© Universal Pictures International

[animatie, familiefilm] Dinsdag 2 augustus jl. is de 750.000ste bezoeker van MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) verwelkomd bij Pathé Amsterdam Noord. De 750.000 bezoekers hebben gezorgd voor een omzet van maar liefst € 7,5 miljoen en is hiermee de meest succesvolle animatiefilm sinds de start van de pandemie en de populairste film in de bioscoop op dit moment. Het bezoekersaantal zal nog stijgen, want de film draait in de zomervakantie nog in 145 bioscopen. De vrolijke familiefilm wordt de komende tijd nog exclusief vertoond op het grote doek. 

© Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserverd


Flobatier Mekhaiel werd tijdens zijn bezoek met zijn familie in aanwezigheid van Minion Stuart verrast met het bericht dat hij de 750.000ste bezoeker van de nieuwste Minions film is. Theatermanager Berry Westen van Pathé Amsterdam Noord overhandigde Flobatier een MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD goodiebag en een cheque voor een half jaar gratis naar de film bij Pathé.

Wereldwijd heeft MINIONS: THE RISE OF GRU tot op heden meer dan $ 712 miljoen opgebracht.

© Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserverd

Deze zomer zijn de Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD. Deze feel-good film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

De film is geproduceerd door Chris Meledandri, de oprichter en CEO van Illumination in samenwerking met Janet Healy en Chris Renaud. De regie is in handen van Kyle Balda (Verschrikkelijke Ikke 3, Minions) met Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan de Val (de Huisdiergeheimen films) als co-regisseurs.

© Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserverd

De Nederlandse terugkerende stemmencast bestaat uit Jon van Eerd (Gru), Javier Guzman (Dr. Nefario), Trudy Labij (Gru’s moeder) en Ernst Daniël Smid (Mr. Perkins). Verder met nieuwe stemrollen voor Raymond Thiry (Wil de Knokker), Edsilia Rombley (Donna Disco), Patty Brard (Meester Chow), Dennis van der Geest (De Kraker), Edwin Jonker (Oerend), Nienke Plas (Juf), Frenky-Dean (Bradley), André Dongelmans (Handlanger A), Murth Mossel (Handlanger B) en Levi van Kempen (Piloot).

MINIONS: HOE GRU SUPERSCHURK WERD (MINIONS: THE RISE OF GRU) draait nu in de bioscoop, in 2D, 3D en 4D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Bron en foto © Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserverd

Vorig artikel24e editie Film by the Sea sluit af met Three Thousand Years of Longing
Volgend artikelTelefacts Zomer brengt het verhaal van chimpansee Lucy en de onbreekbare vriendschap tussen mens en dier