Home Nieuws Film nieuws 100.000 bezoekers Trolls Wereldtour

100.000 bezoekers Trolls Wereldtour

(from left) Hickory (Sam Rockwell, background), Branch (Justin Timberlake) and Poppy (Anna Kendrick) in DreamWorks Animation’s Trolls World Tour, directed by Walt Dohrn.

Vandaag is de 100.000ste bezoeker van TROLLS WERELDTOUR, Alvin, verrast met een Trolls-taart in Pathé Arena te Amsterdam. 

In totaal heeft TROLLS WERELDTOUR meer dan €900.000,- opgebracht en er zijn inmiddels al ruim 100.000 bezoekers geweest. 

Trolls Wereldtour is het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy en Branch een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

TROLLS WERELDTOUR / TROLLS WORLD TOUR draait nu in 128 bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie. In 2D, 3D, 4D en Dolby Cinema.

Bron © Universal Pictures

Vorig artikel[video] Videoland brengt driedelige documentaire serie over 11-jarig topmodel Summer de Snoo
Volgend artikelIn de 538 Ochtendshow: Arjen Lubach genaaid door een vriend nadat hij meeschreef aan monsterhit
Ik ben de eigenaar van Planetzone